דפלפט כרונו...?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפלפט כרונו...?!
    איתן
    04/05/2010

שלום רב,

אני מטופל בכדור זה;החל מתאריך 02.04.10 במינון התחלתי של 500מ"ג ובתאריך 15.04.10
    בוצעה העלאה ל750מ"ג,אשר תופעת הלוואי שלה הייתה שינה לא מסודרת;קימה באמצע הלילה (בלי בהלה וזיעה קרה),לפעמים מבלי יכולת לחזור ולהירדם שוב,אשר גם גרמה להטבה במצבי הנפשי חלקית;בכך,שהיה לי יותר ענין בחיים ונעשיתי יותר פעיל.וכעת החל מתאריך 25.04.10 הועלה המינון ל1000מ"ג,אשר בו היו תופעות לוואי ממש בלתי ניסבלות,אשר כללו חזרת אי השינה המסודרת + תכיפות גבוהה להיכנס להתפנות בשירותים + כאבי בטן חזקים עד כדי כך,שלא יכולתי לעמוד על הרגליים מרוב סבל ופניתי לישון במיטתי.לכן החל מתאריך 03.05.10 בוצעה הפחתה למינון 750מ"ג שוב פעם.

שאלתי היא:לאחר,שטופלתי במינון של 1000מ"ג של דפלפט כרונו במשך שמונה ימים שלמים מבלי שיפור ו/או הטבה בתופעות הלוואי הקשות,אשר בהן אני לא יכול לעמוד - תוך כמה זמן יקח מתאריך 03.05.10 לרמת התרופה בדם לחזור ממינון של 1000מ"ג למינון (רמה) של 750מ"ג?

בתודה רבה מאוד מראש והמשך שבוע נעים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפלפט כרונו...?!

הוספת תגובה

• עוד שאלה בנושא...

איתן
    04/05/2010

האם לאחר ירידת המינון חזרה ל750מ"ג - גם יעלמו תופעות הלוואי,אשר הזכרתי (הקשורות למערכת העיכול בעיקר) וההפרעה לשינה מסודרת?!

בתודה רבה מאוד מראש...

יוסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפלפט כרונו...?!

06/05/2010

ליוסי שלום
    תופעות אלו מוכרות בטיפול של דפלפט, של ה chrono, צריך להמתין עוד תקופה עד שהגוף יתרגל לטיפול. תבקש שיבדקו את הרמה בדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן לוקח לגוף להתרגל...

איתן
    06/05/2010

מ"ס שאלות בנושא:
    מהו הזמן המקס',שלוקח לגוף (אני יודע,שזה אינדיבידואלי) להתרגל לדפלפט כרונו,אני לוקח אותו כבר קצת יותר מחודש,ובתוך כמה זמן מומלץ להעלות מינון בהפרש ממינון קודם של תרופה זו (ממינון למינון יותר גבוה) ובמה זה תלוי?

תודה רבה מאוד מאוד מראש...:-)

יוסי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן לוקח לגוף להתרגל...

07/05/2010

ליוסי שלום
    עם אתה כבר לוקח את התרופה חודש ועדיין יש לך תופעות לוואי צריך לחשוב על לשנות את התרופה.
    עליית המינון מתבצעת בהדרגה לפי תגובת המטופל. בדרך כלל עולים 200-400 מג כל 3-5 ימים עד 800-1000 מג ליום ואז בודקים את הרמה בדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו