מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לפלובוקסמין וקרישיות יתררוני07/05/2010
לצערי, שכחתי לציין בפני הפסיכיאטרית שאני סובלת מקרישיות יתר בדם. אין לי משהו רציני, רק ערך אחד שהוא גבוה מהרגיל אבל אני לא רוצה לקחת סיכונים. ראיתי שבעלון של התרופה כתוב שיש להיוועץ ברופא לפני תחילת השימוש בתרופה במידה ואני סובלת מבעיות במערכת הדם. מה אפשר לעשות במצב כזה? זה מסוכן? עם מי להתייעץ? לקבוע תור לפסיכיאטרית יקח עוד חודש,חודשיים.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה.
רוני08/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפבוקסיל
ד''ר חיים שם דוד10/05/2010אם זה "לא רציני" אז אין בעיה. התרופה גורמת לבעיות תת קרישה ופחות עודף קרישתיות. אם יש בעיה לגבי העניין הזה תוכלי להתייעץ עם הרופא שמטפל בך לגבי העניין הזה והאינטראקציה עם התרופות האחרות שאת נוטלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רוני10/05/2010הלכתי לרופא משפחה והוא באמת אמר לי שאין בעיה לקחת את הכדור.
יש לי שאלה נוספת, אתמול בלילה לקחתי את הכדור בפעם הראשונה ולקחתי כדור שלם במקום חצי כדור, קמתי הבוקר עם בחילות נוראיות, הקאות, תשישות, עייפות, סחרחורות, דופק מהיר (למרות שהרבה פעמים יש לי דופק מהיר) עד כדי כך שלא יכולתי לתפקד בעבודה והלכתי הבייתה.
האם כדאי לקחת היום עוד חצי כדור כמו שאני אמורה לקחת או לתת להשפעת הכדור להרגע ולקחת רק מחר? אם הייתי לוקחת רק חצי כדור היו פחות תופעות לוואי? או לפחות בעוצמות חלשות יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי
ד''ר חיים שם דוד11/05/2010התופעות לוואי שאת מתארת יכולות להמשך גם שבוע. במידה והרגשת יותר טוב בחצי כדור כדאי שתחזרי למינון זה ולעלות יתר לאט ולחלק את המנות ביום כלומר חצי בבוקר וחצי בערב... זה מפחית מתופעות הלוואי של מערכת העיכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
רוני11/05/2010ניתן לקחת כדור הרגעה כמו ווליום על מנת להפחית את תופעות הלוואי? יש לציין שגם החרדה גבוהה יותר עכשיו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)