מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מקשר עין.שירה08/05/2010
שלום רב,
אני סטודנטית, בת 25 . במהלך ההרצאות אני מאוד חוששת ליצור קשר עין עם המרצים /מרצות. רוב השיעורים מתקיימים במתכונת של 30 - 40 סטודנטים ואז הבעיה מחריפה, יש לציין שבקבוצה קטנה או אחד על אחד הבעייה - אינה קיימת כלל. כאשר אני מרימה את מבטי ונוצר מצב שהמרצה מביטה לעברי , אני חשה חוסר ביטחון ופחד וברוב המקרים , באופן בלתי נשלט - ראשי רועד ועיני באופן מיידי מופנות למטה או לכיוון אחר. יש לציין כי עוד מגיל צעיר יותר היה לי פחד בלתי מוסבר מדמויות סמכות , אך לא עם כולם , ולא באותה עוצמה ותמיד יש את אלה הספציפיים מהם הפחד הוא הגדול ביותר.
אשמח לדעת מה עשויות להיות הסיבות וכיצד ניתן להתגבר , כי זה מפריע ומרגיש חריג, בייחוד כאשר אני צופה בסטודנטים אחרים שיוצרים קשר עין ממושך ללא שום חשש.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לומר
איתי08/05/2010בוודאי זהו הוא סוג של חרדה קיומית - כי בעל סמכות יכול להשפיע על הקיום שלנו (ציון , פיטורים וכו').
המקור לכך - תמיד יחסי ההורים בבית , אבל קשה מאוד לומר מה בדיוק . אפשר לנסות בטיפול דינאמי אבל אם יש דברים שלא ידועים לך על ההורים שלך אז גם מליון שעות טיפול לא יגלו את זה . וגם אם יגלו עדיין יהיה צורך לטפל בזה . לכן עדיף לדעתי טיפול קוגטיבי , או טיפול באוריאנטציה בודהיסטית שעוזר לקבל את המציאות ולהחליש את התודעה המרעה והבוגדנית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי
דוד08/05/2010מה זה טיפול באוריינטציה בודהיסטית? גיגלתי "אוריינטציה בודהיסטית" בעברית ובאנגלית, ללא תוצאות ברורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מספר רב של מטפלים
איתי08/05/2010שמטפלים בסגנון הזה . חפש באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד מקשר עין
ד''ר חיים שם דוד08/05/2010שלום לך,
זה נשמע מתיאורך כמו חרדה חברתית. כלומר כשאת בחברת הרבה אנשים הפנייה הפוטנציאלית אלייך עלולה להיות מביכה אבל בחברת אנשים יותר מעטים החרדה פחות חזקה. כדאי שתפני אל פסיכולוג העוסק ב CBT או אל פסיכיאטר לצורך איבחון יותר טוב ולצורך טיפול. ץוכלי להעזר בטיפול פסיכולוגי ובטיפול תרופתי שיוכל להפחית מהדריכות ומהתגובות הגופניות בתגובה לתפישתך את הגירוי כמעורר חרדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)