מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר חיים היקר..
מ.24/09/2010אין לך מה לענות לי כנראה בגלל שאתה מקצועי ולא היית עושה דבר כזה למטופל,
אז מחקת את התגובה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרקוואל במשך 5 חודשים הגיוני???נ09/05/2010
קיבלתי סרקוואל 200 מ"ג במשך חמישה חודשים במשך חמישה חודשים הייתי מנותקת עייפה כאב לי הראש היו לי בחילות כאבי בטן הייתי מטושטשת אוכלת בלי סוף היו לי סיוטים ,התועפות לוואי לא היו עוברות היה ימים שפשוט היתי מרגישה פחות גרוע. לקראת החודש האחרון שהייתי לוקחת את הכדור איבדתי את ההכרה כמה פעמים נכנסתי לדכאון איום כל הזמן רק הייתי בוכה מהדבר הכי שטותי,הייתי מתקלחת ומתחילה לשפשף את הגוף שלי כמו משוגעת עד שהוא היה שורף לי הייתי אוכלת עד שהייתי מקיאה. הרגשתי כמו זומבי..יום אחד חתכתי את עצמי כי חשבתי שאני מתה...
הפסיכיאטרים ידעו על כל זה חוץ מהקטע שחתכתי את עצמי אם הם היו ידעים הם בטח היו מאשפזים אותי במזרע... רק לאחר 5 חודשים הם הפסיקו לי את ה ברקואל 200 מ"ג והתחילו לי טיפול ב trazodill 25 מ"ג ,פסיכיאטרים אתם חושבים שנהגו איתי בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר..
נ10/05/2010לקבל בבקשה תגובה?? זה מאוד חשוב ליי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרוקוול במשך 5 חודשים
ד''ר חיים שם דוד10/05/2010קצת קשה להעריך על סמך הנתונים שנתת חוץ מזה שלא דיווחת על המצב הנפשי האמיתי שלך... כולל שחתכת את עצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום..
נ10/05/2010פיספסת פרט מאוד מאוד חשוב שכמה מאיתכם נוטים לפספס...
חתכתי את עצמי בהשפעת הכדורים..מעולם לא היו לי נטיות אובדניות מעולם לא חתכתי את עצמי לא ידעתי שאפשר להגיע למצב כזה בכלל...
היו לי בעיות חשבתי שאני יוכל לפתור אותם באמצעות כדורים טעיתי...קרה בדיוק ההפך המצב הנפשי שלי התדרדר יותר. כולם היו מודעים לזה גם הפסיכיאטרים אבל הם בבכל זאת התעלמו מתופעות הלוואי ומההחמרה הפיזית והנפשית שהכודרוים גרמו לי במשך 5 חודשים..
בוא נפקס את השאלה שלי..
אם היה לך מטופל והיית מטפל בו ובחודש חודשיים הראשונים המצב שלו היה מידרדר והוא לא היה מתרגל לכדור היית בכל זאת ממשיך לו את הכדור במשך עוד 4 חודשים?
אני לא אפרט מי טיפל בי אבל השאלה הזאת מאוד מעסיקה אותי..אני אודה לך אם תענה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם פיספוס?
ד''ר חיים שם דוד11/05/2010דווקא לא פיספסתי.
באופן כללי לעתים הטיפול התרופתי והאיזון לוקחים חודשיים ולעתים חצי שנה בגלל נסיבות שונות. אי אפשר לומר כלום על מה שקרה איתך מלבד זה שאת כועסת (בצדק או שלא בצדק)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)