הפרעת אישיות גבולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אישיות גבולית
    ליד
    10/05/2010

אני בחורה בת-39 שמאובחנת הרבה שנים כסובלת מהפרעת אישיות גבולית ואני מטופלת טיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגית חלקי,
    אני גרה עדיין עם המשפחה שלי כלומר אח שסובל מסזיכופרניה ואחות שסובלת מסזיכופרניה ואבא שגם לא כל-כך בריא בנפשו.
    יש לציין שיש לי דירה משלי שאני משכירה אותה ומפחדת לצאת לחיים לבד וברצוני לשאול האם כדאי לי לעבור לדירתי ולגור לבד או שלבד זה יכול להחמיר את המצב?
    ושאלתי השנייה למרות שאני כמעט יודעת את התשובה היא האם אני מסוגלת להיות אמא ולגדל ילד?
    תודה על ההתיחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אישיות גבולית

הוספת תגובה

• שלום

כרמית
    10/05/2010

גם אני אובחנתי כשסובלת מההפרעה לפני כ - 3 שנים

אני אימא ל - 4 בנות.
    מה שהבנתי היום שלא ידעתי אז. זה שצריך להיות בטיפול כל הזמן ושבן הזוג באשר יש כזה צריך לדעת ולתמוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת אישיות גבולית

10/05/2010

שלום
    אין ספק שאת מתמודדת עם סיפור אישי מורכב. לא קל.
    אינני יכול לתת לך עצות אישיות כל כך. עליך להתייעץ עם גורם מטפל על השאלות שאת מעלה. אפשר גם עם אדם שמכיר אותך טוב. באופן כללי אפשר לומר שטוב לצאת לחחים עצמאיים אך צריך לשקול את כך המרכיבים של החחים של האדם לפני שעושים החלטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו