מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף ביותר!!!אלמונית10/05/2010
אני מתחננת לעזרה כבר אין לי כח ואני במצב של ייאוש נורא!
לפני שלושה שבועות חלה התדרדרות במצב הנפשי של אבי והוא החל להתנהג בצורה שלא אופיינית לו.
לאחר בדיקה של התסמינים על ידינו אנו משערים כי הוא חולה במאניה דיפרסיה.
מה שאביא אותנו לנסות להבין את מחלתו הוא חוסר הרצון שלו ללכת לטיפול (אינו חושב שהבעיה היא שלו).
אנו לא גרים בבית משום שהוא שבר אותו לחלוטין וזה לא מה שמדאיג אותנו, בימים האחרונים הוא מאיים לרצוח את הסובבים אותו ולהתאבד.
כל לילה אנו מקבלים שיחות שקשורות בנושא ההתאבדות ואפילו לפני מס' ימים הוא חתך לעצמו את הידיים ולא הלך לקבל טיפול רפואי, אלא טיפל בעצמו באופן עצמאי.
ניגשנו לרפואת המשפחה, לרווחה ולמשטרה ונתקלנו באטימות לשמה לגבי מצבו.
1. המשטרה טענה שאף על פי שיש תלונות נגדו אין בסמכותה לעצור אותו לזמן ממושך ואין מחובתה לאשפזו.
2. הרווחה דואגת למקום חם לאימי ולאחיי הקטנים, אך לא מטפלת בו והרי הוא זקוק נואשות לעזרה.
3. רופאת המשפחה - לא מעוניינת לתת אסמכתא לפסיכיאטר המחוזי, כיוון שהיא טוענת שהיא חייבת לראותו ואיננה יכולה לעשות זאת מבלי לראות אותו.
הבעיה הגדולה היא שהוא ממש לא חושב שיש לו משהו והוא לא מעוניין בטיפול ואף מתעצבן על כל מי שחושב שהוא זקוק לטיפול.
אני מתחחנת כמו שבחיים שלי לא התחננתי מה לעשות????? מי מוסמך לטיפול בנושא זה ויכול לעזור לנו להביא אותו לאישפוז כפוי לפני שהוא יזיק לעצמו או לסביבתו.
בנוסף לכך אימי נמצאת במקלט לנשים מוכות על אף שהיא לא אישה מוכה, רק מחמת הספק שהוא יכול לפגוע בה ובילדיה אבל אין מישהו שדואג לו ואין מישהו שדואג לציבור שיכול להפגע מהמעשים הפלילים שהוא עושה(כמובן שלא תופסים אותו הוא מצליח לברוח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני זועקת לעזרה מדוע אין מענה פה!!!
אלמונית11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבא שמאיים
ד''ר חיים שם דוד11/05/2010מי סמוסמך ודואג לטפל במקרים של אלימות ואיומים באלימות הם המשטרה- תפני למשטרה. כל הליך אחר יקח הרבה יותר זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה על התשובה.
אלמונית11/05/2010הוא היה במשפט על איום ברצח ושיחררו אותו, האם בכל זאת עדיף שגם אנחנו נתלונן?
לפי מה שאני רואה יש תלונות רבות עליו, הוא מתייצב בבית משפט ובכל זאת משחררים אותו בכל פעם מבלי לאבחן אותו.
במידה ויש תלונות רבות נגדו שהצטברו במשך חודש ימים בלבד, לא אמור להדליק נורה?
זה נורא מפחיד אותנו להתלונן!!!!
כי אנו רואים אחרים מתלוננים ומשחררים אותו ואם אנחנו נתלונן וישחררו אותו ייתכן שהוא ירצח אותנו.
האם אין דרך טיפולית אחרת שיכולה לעזור לנו לאשפז אותו בכפייה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)