מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוק, לפרופ' גרינהאוס הנכבדטלי11/05/2010
פרופ' גרינהאוס שלום רב
בעבר השבת לשאלתי בדבר השפעת כדורי סרוקסאט על דראליזציה שנבעה מחרדה.
אזכיר כי סבלתי מחרדת בריאות במשך כחודשיים אשר כתוצאה מכך התחלתי לסבול מתחושת ניתוק (דראליזציה) ממנה אני סובלת מזה כחודשיים וחצי.
אני לוקחת כדורי סרוקסאט מזה כשבעה שבועות (לאחר עליית מינון הדרגתית). הניתוק עדיין פה.
מה עושים עתה? האם יש להחליף תרופה או להעלות מינון? בזמן האחרון אני מרגישה מעט יותר טוב בכל הנוגע להתמודדות עם הניתוק, אולם הניתוק לא עבר. האם זה אומר שיש תחילת השפעה לכדורים?
ושאלה אחרונה: מדוע ישנם מומחים שטוענים כי אין טיפול תרופתי לתופעה? האם כוונתם לתופעת דראליזציה ראשונית, בניגוד לדראליזציה כתואצה מחרדה (כך אני אובחנתי) ?
תודה מקרב לב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוק, לפרופ' גרינהאוס הנכבד
11/05/2010לטלי שלום
דראליזציה בדרך כלל תופעה שמתלווה להתקפי חרדה, קטנים או גדולים, לפעמים זו תופעה זו מופיעה לבדה. לא ברור מה הרקע, הפרעה באזור של המוח שקשור עם שיווי משקל, עם תפיסת מרחב? ידוע שזה מגיב טוב ל SSRI כמו סרוקסט. אפשר לעלות את המינון על ל 60מג ולראות האם זה נרגע לגמרי. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)