מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אוכל להמשיך "לחיות"פסיכוטי13/05/2010
שלום רב, יש לי כמה שאלות לאלו שמבינים ( מקווה שיש כאלו ) .
אני מאובחן כרגע עם הפרעה נפשית, Acute psychotic disorder .
וחשש לתחילה של תהליך סכיזופרני פאראנוידי . ( משהו כזה )
השאלה שלי היא כזו, עד כמה זה "הורס" ומגביל את חיי החברתיים ?
באיפה זה יוכל להגביל אותי ?
זה קרה במהלך שירות צבאי, האם אוכל לקבל פיצוי כספי בתביעה משהב"ט ?
אני מעוניין ללמוד פסיכולוגיה כמקצוע לחיים, האם אוכל ללמוד למרות הפרעה פסיכוטית ?
ללמוד ובהמשך גם לעבוד כפסיכולוג קליני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו בבקשה יכול להציץ ולייעץ ?
פסיכוטי14/05/2010כותרת . . בבקשה אנשים :P מה שאתם יודעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אוכל להמשיך "לחיות"
15/05/2010שלום
שאלותיך מאוד חשובות.
מה שקובע זו לא האבחנה אלה מצב האדם. עם התגובה לטיפול או לזמן היא טובה והאדם חוזר לעצמו והתפקוד טוב אז מצוין
לפעמים הפסיכוזה חוזרת. לכן חשוב למיות במעקב מסודר.
תצליח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, אבל . .
פסיכוטי16/05/2010אבל האבחנה כנראה תלווה אותי פרק זמן ארוך בחיי . .
והשאלה היא איך מסתכלים על זה בצד החברתי ?
נגיד ואני מגיע לתקופה שההתקפים עברו, ואני בפרספציה מלאה, אך האבחנה עדיין תפורה עליי, אני עדיין אוכל ללכת לעסוק בפסיכולוגיה ודברים כאלו ? לא יהיו לי בעיות עם זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר חיים שם דוד
פסיכוטי16/05/2010אשמח לשמוע גם את הדעה שלך, אם תוכל בבקשה . . .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה
אלון16/05/2010מצטער, אני לא רופא אבל לפי דעתי אל לך לקבל חוות דעת אחת בנושא. נראה לי שאתה נבהל ושהבהלה משחקת תפקיד אצלך יותר מהסימפטום עצמו. רופא הוא לא אלהים. בן דוד שלי אובחן כאוטיסט ע"י מאבחן מומחה מס' 1 בארץ. והפתעה, הוא כלל לא אוטיסט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסותי
ד''ר חיים שם דוד16/05/2010שלום לך,
אני בטוח שאתה בהלם ואתה לא מבין מה השלכות מה שאמרו שיש לך על המצב שלך ועל העתיד. הבעיה אינה בהגדרות אלא בחוסר הוודאות שאתה חש.
יש אנשים עם בעיות "קלות" שלא מתפקדים וטיש כאלו שחולים אבל מתפקדים ומקימים אורח חיים תקין.ככל שיעבור הזמן תבין שהדבר לא כ"כ נורא ואתה תחזור לעצמך.
באשר לשאלתך האם יכירו בך בצבא- השאלה יותר מסובכת ממה שזה נשמע כי הצבא אינו גוף שמכיר בכולםפ אלא במקרים מאוד מסויימים. תוכל להגיש תביעה להכרה ואז יחל תהליך ההכרה שיכול להיות מעט ארוך אבל בסופו של דבר יכול להסתיים בצורה חיובית.
באשר לשאלתך לגבי לימוד פסיכולוגיה- אין בעיה. באשר לעיסוק כפסיכולוג קליני - אני מניח שבבוא העת יעריכו את יכולותיה \\ך בהתאם למצבך ויוחלט בהמשך.
יש אנשים הסובלים מהפרעות שונות כולל הפרעות פסיכוטיות שעובדים במערכת הרפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצל עו"ד
פסיכוטי17/05/2010הייתי אצל עורך דין ברמת גן, שילמתי 250 ש"ח לייעוץ .
העורך דין אמר שלדעתו צריך להגיש תביעה ולהעלות חזרה את הפרופיל שלי, וכל שיותר מהר יותר טוב .
העניין יעלה 15,000ש"ח ! מן הסתם אין לי סכומים כאלה .
שאלתי אותו כמה יעלה לי לתבוע את הצבא ולהישאר עם האחבנה ולקבל פיצוי, אמר שייקח אחוזים מהפיצוי . ( ז"א הוא משער שהפיצוי יהיה גדול , כן ? )
ואז הגעתי שוב למה שהכי מטריד אותי, השילוב בחברה .
הוא אמר שבגופים ממשלתיים לא אוכל לעבוד, אמרתי לו שפסיכולוגיה הוא מקצוע שמעניין אותי, וחלומי הוא להיות פסיכולוג קליני . הוא אמר שזה לא יהיה אפשרי עם פרופיל כזה .
זה ממש הטריד אותי וריסק אותי , מה אתם אומרים ??
תודה רבה על תמיכתם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
פסיכוטי18/05/2010?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתי לא השתנתה...
ד''ר חיים שם דוד19/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)