מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורים- מה לעשות?ענת13/05/2010
אני צריכה לקחת כדורים אבל אני מפחדת, חוץ מתופעות לוואי אני מפחדת שאצטרך לקחת הרבה כדורים
יכול להיות שהדיכאון יעבור מעצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון שעובר מעצמו
ד''ר חיים שם דוד16/05/2010גם דיכאון יכוללעבור מעצמו השאלה היא באיזה מחיר רגשי ואישי ומתי. הטיפול נועד לקצתר את משך הדיכאון, להקל עליו ולמנוע את הופעתו בעתיד עד כמה שניתן.
באשר לפחד שלך- שתקחי "הרבה" כדורים.אני חושב שזה די ברור לך שזה לא חשש אמיתי ואת לא מוכנה לקחת אפילו כדור אחד... מכל מיני סיבות
אני מניח שכשתרצי לקחת טיפול תדעי שיש אפשרויות טיפול תרופתיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות
ענת17/05/2010בסופו של דבר כן מפחיד אותי להתעסק בכדורים כל הזמן
מנסיון שלך כדורים באמת עוזרים תוךכמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעילו כדורים
ד''ר חיים שם דוד19/05/2010שלום לך,
כמו כל טיפול תרופתי או טיפול רפואי. הטיפול התרופתי יכול לעזור ולקתר את הסבל אבל לא בכל המקרים.
זה כמו בכל ניתוח או טיפול רפואי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי שקט ופיצעונים בונסרין 30
אלמונית09/06/2010כבר שבועים עם בונסרין בעקבות דיכאון פסיכוטי הפנים התמלאו פצעונים ויש אי שקט האם זה עדיין מהחומר של אינוגה 6 שעדיין בגוף מאז הפסקתי אתמול או זה בכל מהבונסרין תודה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)