כדורים- מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים- מה לעשות?
    ענת
    13/05/2010

אני צריכה לקחת כדורים אבל אני מפחדת, חוץ מתופעות לוואי אני מפחדת שאצטרך לקחת הרבה כדורים
    יכול להיות שהדיכאון יעבור מעצמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים- מה לעשות?

הוספת תגובה

• דיכאון שעובר מעצמו

ד''ר חיים שם דוד
    16/05/2010

גם דיכאון יכוללעבור מעצמו השאלה היא באיזה מחיר רגשי ואישי ומתי. הטיפול נועד לקצתר את משך הדיכאון, להקל עליו ולמנוע את הופעתו בעתיד עד כמה שניתן.
    באשר לפחד שלך- שתקחי "הרבה" כדורים.אני חושב שזה די ברור לך שזה לא חשש אמיתי ואת לא מוכנה לקחת אפילו כדור אחד... מכל מיני סיבות
    אני מניח שכשתרצי לקחת טיפול תדעי שיש אפשרויות טיפול תרופתיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות

ענת
    17/05/2010

בסופו של דבר כן מפחיד אותי להתעסק בכדורים כל הזמן
    מנסיון שלך כדורים באמת עוזרים תוךכמה זמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעילו כדורים

ד''ר חיים שם דוד
    19/05/2010

שלום לך,
    כמו כל טיפול תרופתי או טיפול רפואי. הטיפול התרופתי יכול לעזור ולקתר את הסבל אבל לא בכל המקרים.
    זה כמו בכל ניתוח או טיפול רפואי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי שקט ופיצעונים בונסרין 30

אלמונית
    09/06/2010

כבר שבועים עם בונסרין בעקבות דיכאון פסיכוטי הפנים התמלאו פצעונים ויש אי שקט האם זה עדיין מהחומר של אינוגה 6 שעדיין בגוף מאז הפסקתי אתמול או זה בכל מהבונסרין תודה לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו