רסיטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רסיטל
    מעיין
    13/05/2010

הי,

התחלתי טיפול ברסיטל.
    הפסיכיאטר המליץ יומיים ראשונים לקחת רבע כדור, אח"כ להמשיך עם חצי כדור, עד לנטילת כדור שלם.
    ביום הראשון חוויתי בלילה התקף חרדה קשה מאוד.כל הגוף שלי צרב (מן תחושת שריפה).
    גם בלילה השני לנטילת הכדור התעורתי בגלל התקף חרדה.
    מאז אני מרגישה תחושת צריבה חזקה בזרועות הידים. וריבוי התקפי חרדה גם במהלך היום.

לפני שהתחלתי את הטיפול התרופתי, התקפי החרדה היו בעוצמה נמוכה יותר ובתדירות פחותה יותר.

דיווחתי על כל לפסיכיאטר, הוא אמר לי להפסיק את הטיפול (לאחר יומיים סה"כ) ולא לקחת את הכדור ב 3 הימים הבאים ואז נבחן איך להמשיך הלאה.

מה אתם אומרים? נשמע הגיוני? סבלת יומיים והפסדתי ימי עבודה בשביל כלום.....?
    מרגישה מאוד מתוסכלת. בכלל לא רציתי להתחיל עם התרופות האלו.....

אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רסיטל

הוספת תגובה

• אני לא פסיכיאטרית ואני ממליצה לך

נועה
    13/05/2010

לחכות לתגובה של פסיכיאטר שעונה פה אבל אני יכולה להגיד לך שמניסיון אישי לי הפסיכיאטר אמר לקחת במשך שבוע חצי כדור ואז לעבור לאחד שלם...נכון הרסיטל לא מרגישים אותו במשך השבועיים הראשונים...אולי אפילו יותר זה תלוי....אבל...הוא אמור לעזור ולהפחית את החרדות אבל חייבים חייבים לשלב איתו גם טיפול פסיכולוגי או מה שאני מטופלת בו זה טיפול אינטנסיבי התנהגותי ששם בעצם עוזרים למצוא שיטות להתמודד עם החרדה

בכל מקרה תחכי לחוות דעת של הרופא שעונה כאן !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסיטל

15/05/2010

שלום
    תרופות נוגדות דיכאון יכולות להחמיר חרדה בתקופה הראשונית של הטיפול. לכן ממליצים להתחיל עם מינון נמוך. אפשר להוסיף כדורי הרגעה כדי לנסות להתגבר על הקשיים ההתחלתיים. תמשיכי לנסות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו