מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםיובל15/05/2010
שלום, אני בן 19, נוטל 300 מ"ג סרוקוול ו80 פריזמה לפני כשנה ההיתי נוטל רקואטן וחודש חודשיים אחרי צץ התקף פסיכוטי התאשפזתי שבועיים וכשהשתחררתי חזרתי לקחת רקואטן ולאחר שבוע פלוס מינוס חזר לי ההתקף רק יותר חמור וחזרתי לאישפוז.הייתי נוטל רספרדל בזמן זה, יצאתי מהפסיכוזה אבל ניכנסתי לדיכאון קשה ולכן הכדור הוחלף לסרוקוול והוסיפו לי פריזמה .עדיין יש תסמינים של דיכאון אבל בהרבה פחות ולא כל הזמן.הרופאים היבחנו אותי כסובל מסכיזופרניה, עכשיו... השאלה שלי העם אני אצטרך לינטול תרופות כל החיים כי לפי מה שהבנתי אם מפסיקים אז התסמינים הפסיכוטיים חוזרים.
אני רוצה לציין שבגיל 16 היה לי חרדות ואו סי די קשה ויצאתי מזה ועם הפסקת התרופות בהדרגה והתחלת טיפול ברקואטן צץ התקף פסיכוטי(הבנתי שהרקואטן יכול לגרום לפסיכוזה) כיום אני מתפקד כמו בן אדם רגיל ,אני עובד חמישה ימים בשבוע לומד פסנתר המצב החברתי שלי בסדר אבל לא מספיק,אני פוגש חברים והכל אבל עדיין יש לפעמיים תסמינים של דיכאון שמונעים ממני להיות פעיל חברתית.אם תראו אותי אני לא מאמין שתחשבו שיש לי איזו בעיה נפשית אני נראה רגיל לחלוטין ומה שבעצם אני רוצה לשאול העם אתם חושבים שאני אוכל מתי שהוא להפסיק לגמריי את התרופות לפחות את הסרוקוול (האנטי פסיכוטית ) ? מה אתם חושבים על הפסקה של התרופה בהדרגה?,אני כבר 9 חודשיים פלוס מינוס במצב יציב ללא פסיכוזה.יש לי מין פנטזיה לחיות ללא תרופות כמו בן אדם רגיל אני מרגיש שהתרופות לא עושות לי טוב אבל מפחד להפסיק בגלל סיכון של חזרת פסיכוזה.יש ספק גם בקשר לרקאוטן שיכול ליהיות שבגללו ניכנסתי לזה ,מה אתם חושבים על זה ועל הפסקת תרופות בהדרגה במצב הנוכחי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
15/05/2010ליובל שלום
שאלותיך מאוד חשובות וגם אישיות. אין ספק שרואקוטאן יכול לגרום למצבים פסיכוטיים. האם מזה אתה סובל או שמע באמת אתה סובל מסכיזופרניה? אין דרך לענות בוודאות לשאלה החשובה זאת. עליך להתייעץ עם המטפל שלך. רוב האנשים בודקים את האפשרות של הפסקת תרופות אחרי תקופה של איזון טוב. תתייעץ עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)