מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכיזופרניה סימפל סימפלקסדנה16/05/2010
היי שלום רציתי לדעת האם סכיזופרניה מסוג זה היא אנשים החושבים שהם מכושפים או משהו בסגנון? או האם זה משהו אחר ...אובחנתי כסובלת מהמחלה ואני רואה שנטילת הטיפול התרופתי לא עזרה ואני עדיין חושבת שאני מכושפת או נכנס בי שד.. ואני סובלת מסיוטים בלילה.
האים זה החמרה של המצב? האים יש טיפול מיוחד עבור מחלה זו אני נוטלת סרדולקט במינון של 12 מ''ג ופבוקסיל נגד כפייתיות עקב זה שאני מקללת.
אודה לכם אם תשיבו לי על שאלותיי בתודה מראש אנונימית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכיזופרניה סימפלקס
ד''ר חיים שם דוד19/05/2010סכיזופרניה פשוטה היא סכיזופרניה שלכאורה אין בה פסיכוזה אלא ירידה תפקודית איטית וממושכת ללא הסבר אחר. הטיפול בנוגדי פסיכוזה יכול להיות עבור מניעת התסמינים הפסיכוטיים והחרה=דה ותסמינים בלתי ספציפיים אחרים שיכולים להיות או במקרה שלך נגד התסמינים הטורדניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
דנה23/06/2010אבל אובחנתי כמישהי שיש לה הפרעת אישיות סכיזוטיפלית ולמרות זה לפני שהוגדרתי ככזו עברתי התקף פסיכוטי אז איך הגיעו למסקנה שיש לי סכיזופרניה סימפלקס???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
דנה24/06/2010אבל הוגדרתי כמישהי הסובלת מהפרעת אישיות סכיזוטיפלית האים בגלל שלא עבדתי תקופה האבחנה השתנתה לסיכיזופרניה סימפל? ואני כן חוויתי התקף פסיכוטי פעם אחת לפני כשנתיים היה לי מין בלבול וע''י כדור ריספרדל זה עבר.. האים ניתן להגדיר אותי כסיכיזופרנית?? והאים בגלל האבחנה הזו במידה ויהיו לי ילדים יקחו לי אותם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי על ההודעה האחרונה
דנה30/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)