סכיזופרניה סימפל סימפלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכיזופרניה סימפל סימפלקס
    דנה
    16/05/2010

היי שלום רציתי לדעת האם סכיזופרניה מסוג זה היא אנשים החושבים שהם מכושפים או משהו בסגנון? או האם זה משהו אחר ...אובחנתי כסובלת מהמחלה ואני רואה שנטילת הטיפול התרופתי לא עזרה ואני עדיין חושבת שאני מכושפת או נכנס בי שד.. ואני סובלת מסיוטים בלילה.
    האים זה החמרה של המצב? האים יש טיפול מיוחד עבור מחלה זו אני נוטלת סרדולקט במינון של 12 מ''ג ופבוקסיל נגד כפייתיות עקב זה שאני מקללת.

אודה לכם אם תשיבו לי על שאלותיי בתודה מראש אנונימית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכיזופרניה סימפל סימפלקס

הוספת תגובה

• סכיזופרניה סימפלקס

ד''ר חיים שם דוד
    19/05/2010

סכיזופרניה פשוטה היא סכיזופרניה שלכאורה אין בה פסיכוזה אלא ירידה תפקודית איטית וממושכת ללא הסבר אחר. הטיפול בנוגדי פסיכוזה יכול להיות עבור מניעת התסמינים הפסיכוטיים והחרה=דה ותסמינים בלתי ספציפיים אחרים שיכולים להיות או במקרה שלך נגד התסמינים הטורדניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי

דנה
    23/06/2010

אבל אובחנתי כמישהי שיש לה הפרעת אישיות סכיזוטיפלית ולמרות זה לפני שהוגדרתי ככזו עברתי התקף פסיכוטי אז איך הגיעו למסקנה שיש לי סכיזופרניה סימפלקס???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי

דנה
    24/06/2010

אבל הוגדרתי כמישהי הסובלת מהפרעת אישיות סכיזוטיפלית האים בגלל שלא עבדתי תקופה האבחנה השתנתה לסיכיזופרניה סימפל? ואני כן חוויתי התקף פסיכוטי פעם אחת לפני כשנתיים היה לי מין בלבול וע''י כדור ריספרדל זה עבר.. האים ניתן להגדיר אותי כסיכיזופרנית?? והאים בגלל האבחנה הזו במידה ויהיו לי ילדים יקחו לי אותם??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי על ההודעה האחרונה

דנה
    30/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו