מחשבות מוזרות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות מוזרות..
    דניאלה
    20/05/2010

היי, אני בת 26 ומעולם לא סבלתי מהפרעות נפשיות למיניהן..
    לאחרונה מתרחשת אצלי תופעה מוזרה שכשאני מדברת אני כל הזמן חושבת איך הצד השני שומע אותי.. כאילו יתר מודעות עצמית כזאת.. אפילו שאני מדברת עם האנשים הכי קרובים אלי אני כל הזמן חושבת על איך זה נשמע.. כאילו שהדיבור לא בא לי בטבעיות.. אני כל הזמן חושבת מה איך זה נשמע ואז יוצא מצב שהמחשבה משתלטת על הדיבור ואני מתחילה לגמגם..

האם זה נורמלי וזה יעבור?
    מישהו מכיר תופעה כזו?

בבקשה תעזרו לי..
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות מוזרות..

הוספת תגובה

• מחשבות מוזרות..

21/05/2010

למאיה שלום
    מודעות יתר תופעה שכיחה. עליך להרגיע את עצמך וזה יעבור. לא נראה לי שאת צריכה לדאוג. עם התופעה לא עוברת תוך שמן סביר תתיעצי עם רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!! רק עוד שאלה קטנה

דניאלה
    21/05/2010

מזה זמן סביר? כי זה כבר יותר משבועיים ככה..

שוב המון תודה ושבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!! רק עוד שאלה קטנה

21/05/2010

אין תשובה מדויקת. את נשמעת כאדם רגיש לסביבה וגם נותן חשיבות רבה למה חושבים עליו. לדברים מסוימים תכונה זו טובה למצבים אחרים היא מקשה. עם זה משמעותי בחיים שלך טיפול פסיכולוגי מאוד יכול לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו