התייעצות לגבי פסיכאטר ותרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי פסיכאטר ותרופות
    בחור צעיר
    22/05/2010

שלום רב
    אני בן 33 וסובל ממחשבות טורדניות לפני כעשור טופלתי בסרוקסט ואפקטין למשך כשנה וחל שיפור משמעותי ,בשנים האחרונות שוב יש דירדור במצבי וטיפול ע"י פסיכולוג קליני הביא לשיפור מסוים אך אני מרגיש שללא כדורים לא אוכל להגיע לשיפור משמעותי ולהצלחת הטיפול.
    הכדורים שלקחתי בעבר גרמו לי לתופעות לוואי של חוסר חשק מיני ועייפות ורציתי לדעת האם ישנם כדורים כיום שיכולים להביא לתוצאות ללא תופעות הלוואי הנ"ל .
    כמו כן אני מבקש המלצה לפסיכאטר אשר מלבד נתינת המרשם יהיה קשוב ויעזור בהתאמת התרופה הטובה לי ביותר במינימום תופעות לוואי.
    תודה ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי פסיכאטר ותרופות

22/05/2010

שלום
    אפשר לנסות תרוות אחרות בתיקווה שהן לא יגרמו לתופעות שחשתה אז. אתה יכול לפנות לרשימת הפסיכיאטרים המומלצים באתרים השונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אתקשר מחר

בחור צעיר
    22/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אתקשר מחר

בחור צעיר
    22/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו