אבחנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחנה
    מירב
    24/05/2010

שלום רב,
    הייתי מאושפזת כחודשיים בביה"ח העמק, במחלקה פסיכיאטרית ואובחנתי ב"הפרעת אישיות חמורה מאוד". ההפרעה אובחנה תוך יום, על סמך מכתב שראו מביה"ח אחר [שיקומי] בו אני מתוארת כפרובלמטית וכמסרבת לשתף פעולה וכן על שום שהגעתי לאחר ניסיון התאבדות. לא נתנו לי מאז לדבר ולספר מה עוד עובר עליי, מכיוון שכבר התקבעו על האבחנה ורוב הזמן ניסו פשוט "לחנך אותי,. אני מסכימה עם האבחנה, אבל חוששת שיש עוד משהו מלבד אבחנה זאת [אינטואיציה והעובדה שהמצב מחמיר לאחר טיפול מסיבי של 3 חודשים]. התקפי הזעם גברו, אף תקפתי את הפסיכיאטרית של המחלקה [היא בעצמה אמרה שהאמינה שאני מסוגלת לרצוח אותה], אני לא יוצאת מהמיטה, בדיכאון רוב הזמן, מלבד התקפות הפסיכוזה שלי שמטילות מורא על סביבתי הקרובה. המחשבות מטרידות אותי מאוד. על-פי מה שקראתי באינטרנט ודיברתי עם חולים למיניהם, אני מאמינה שייתכן ויש לי גם אחד מסוגי הסכיזופרניה [פאראנואידית, אולי....]. אני לא שומעת פיזית קולות - אבל שומעת מחשבות שמשתלטות עליי ברצון למות וברצון לתקוף אחרים ואני מוצאת את עצמי מדברת ועונה לעצמי לעיתים תכופות. האם יש בדיקה פיזית שמאמתת סוגי סכיזופרניה או שניתן לאבחן רק על-פי תסמינים?. רציתי לשאול האם ספקותיי נכונים וכן ברצוני לדעת אם הנכם מכירים פסיכיאטר טוב, כדי לתאם עמו אבחון רציני יותר באופן דחוף, מכיוון שאני במצב גרוע מאוד וגם במחלקה ייעצו לי לעשות זאת.
    אשמח באם תצרו איתי קשר.
    בברכה ולתשובתכם הדחופה אודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחנה

הוספת תגובה

• אבחנה

24/05/2010

למירב שלום
    לא קל לעבור מה שאת עוברת אבל גם לא קל לעזור לך. תגובות תוקפניות מפחידות אפילו את המטפלים הכי מנוסים. אני ממליץ לך מאוד לעבוד על השליטה העצמית אחרת את נשארת מאוד לבד. פסיכיאטרים טובים יש בכל הארץ. כדי לך לבדוק ברשימה של רופאים של בקופה שלך וללכת להתייעץ. תצליחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו