מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרוקסט והשמנהרוני24/05/2010
פרופ יקר אני בת 54 וכ-15 שנה אני מטופלת בסרוקסט 40מ"ג וקלונקס0.5 עליתי 25 ק"ג ממשקלי מאישה נאה וחטובה הפכתי לשמנה וכבדה , המצב מתסכל אותי עד מאוד , ואנני רוצה לשתף את הסביבה הקרובה שלי לסיבת ההשמנה , מפחדת מאוד להחליף את התרופה אני חיה לבד ואנני יכולה לעבור לבד את תופעות הלוואי בשינוי התרופות ולהפסיד ימיי עבודה כבעבר , אני ממש נואשת אנא עזור לי לצאת מהמצב הסבוך שאני נמצאת בו בעצם לבדי אודה לך על תשובה מפורטת ויעילה ככל האפשר מודה לך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרוקסט והשמנה
24/05/2010לרוני שלום
מאוד לא טוב לעלות כ"כ הרבה במשקל. זה יכול להיות סרוקסט אבל גם הרגלי אכילה ובריאות לא טובים. להחליף תרופה אחרי כ"כ הרבה זמן זה אפשרי אבל זה יהיה תהליך ערוך. כדי שתבדקי עם המטפל האם את עדיין זקוקה לתרופה? בהמשך תחליטי על שינוי צורת החיים(פעילות פיזית, דיאטה נכונה, ועוד). אפשר גם לבדוק האם תרופה כמו טופמקס מקטינה לך את התיאבון. תעשי את המאמץ. אני מטפל באנשים שממש הצליחו לעשות שינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)