סרוקסט והשמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקסט והשמנה
    רוני
    24/05/2010

פרופ יקר אני בת 54 וכ-15 שנה אני מטופלת בסרוקסט 40מ"ג וקלונקס0.5 עליתי 25 ק"ג ממשקלי מאישה נאה וחטובה הפכתי לשמנה וכבדה , המצב מתסכל אותי עד מאוד , ואנני רוצה לשתף את הסביבה הקרובה שלי לסיבת ההשמנה , מפחדת מאוד להחליף את התרופה אני חיה לבד ואנני יכולה לעבור לבד את תופעות הלוואי בשינוי התרופות ולהפסיד ימיי עבודה כבעבר , אני ממש נואשת אנא עזור לי לצאת מהמצב הסבוך שאני נמצאת בו בעצם לבדי אודה לך על תשובה מפורטת ויעילה ככל האפשר מודה לך מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקסט והשמנה

הוספת תגובה

• סרוקסט והשמנה

24/05/2010

לרוני שלום
    מאוד לא טוב לעלות כ"כ הרבה במשקל. זה יכול להיות סרוקסט אבל גם הרגלי אכילה ובריאות לא טובים. להחליף תרופה אחרי כ"כ הרבה זמן זה אפשרי אבל זה יהיה תהליך ערוך. כדי שתבדקי עם המטפל האם את עדיין זקוקה לתרופה? בהמשך תחליטי על שינוי צורת החיים(פעילות פיזית, דיאטה נכונה, ועוד). אפשר גם לבדוק האם תרופה כמו טופמקס מקטינה לך את התיאבון. תעשי את המאמץ. אני מטפל באנשים שממש הצליחו לעשות שינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו