מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לוואליוםהילה24/05/2010
שלום,
אני סטודנטית ויש לי הצגה מאוד חשובה בשבוע הקרוב. אני מאוד לחוצה וחרדה מהסיטואציה ואני לא בטוחה שאוכל לעמוד בזה בהצלחה. ידיד שלי נתן לי כדור וואליום כדי שאוכל לקחת לפני. יש לציין שמעולם לא נטלתי תרופות מסוג זה. האם עלי לחשוש משימוש חד פעמי בכדור כזה? או שזה בסדר?
ואם לא, אשמח אם תציעו לי פיתרון אחר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לוואליום
24/05/2010להילה שלום
הרבה אנשים משתמשים בהרגעה בזמן מתח גדול. זה יכול מאוד לעזור. רק תבדקי איך זה משפיע עליך לפני האירוע. לפעמים יכול מאוד לעייף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתחילי להתרגל לזה....
יואב24/05/2010אל תברחי לכיוון של כדורים.
להיות לחוצה לפני הצגה זה טבעי לגמרי. פשוט תיהני מזה ותני את ההצגה הכי טובה שאת יכולה.
הכל יהיה בסדר : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרוקסט גורם להשמנה
יואב24/05/2010למעשה בימים אלה מוגשת תביעה ראשונה מסוגה ביוטה ארה"ב נגד 2 חברות תרופות אשר העלימו תופעות לוואי מהלקוחות שלהם.
אחת מתופעות הלוואי הידועות של סרוקסאט היא השמנה.
רומי שתפני בהקדם לנטורופאת או הומופאת על מנת שיעזור לך לרדת מהתרופה בהדרגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)