שאלה בנוגע לוואליום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לוואליום
    הילה
    24/05/2010

שלום,

אני סטודנטית ויש לי הצגה מאוד חשובה בשבוע הקרוב. אני מאוד לחוצה וחרדה מהסיטואציה ואני לא בטוחה שאוכל לעמוד בזה בהצלחה. ידיד שלי נתן לי כדור וואליום כדי שאוכל לקחת לפני. יש לציין שמעולם לא נטלתי תרופות מסוג זה. האם עלי לחשוש משימוש חד פעמי בכדור כזה? או שזה בסדר?
    ואם לא, אשמח אם תציעו לי פיתרון אחר.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לוואליום

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לוואליום

24/05/2010

להילה שלום
    הרבה אנשים משתמשים בהרגעה בזמן מתח גדול. זה יכול מאוד לעזור. רק תבדקי איך זה משפיע עליך לפני האירוע. לפעמים יכול מאוד לעייף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תתחילי להתרגל לזה....

יואב
    24/05/2010

אל תברחי לכיוון של כדורים.

להיות לחוצה לפני הצגה זה טבעי לגמרי. פשוט תיהני מזה ותני את ההצגה הכי טובה שאת יכולה.

הכל יהיה בסדר : )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרוקסט גורם להשמנה

יואב
    24/05/2010

למעשה בימים אלה מוגשת תביעה ראשונה מסוגה ביוטה ארה"ב נגד 2 חברות תרופות אשר העלימו תופעות לוואי מהלקוחות שלהם.

אחת מתופעות הלוואי הידועות של סרוקסאט היא השמנה.

רומי שתפני בהקדם לנטורופאת או הומופאת על מנת שיעזור לך לרדת מהתרופה בהדרגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו