מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בתרופותאני24/05/2010
שלום,
בעבר נטלתי תרופות מסוג פפריזמה, מינון שלל 3 כדורים ביום, בתוספת מייצבים למיניהם כגון ליתיום וטופמקס.
לפני כשנה הפסקתי לקחת תרופות, בזמן זה שיניתי מקום מגורים, עיר מגורים, עבודה וכו',
אומנם אני מתפקדת לחלוטין ביום יום, אך לאחרונה מצב הדחק גובר מאוד, עד כמעט בלתי אפשרי,
מצבי רוח חזרו כמעט כשהיו בעבר.
איני רוצה לחזור לשימוש תמידי בתרופות כי הן פוגעות בדברים אחרים, אני מרגישה מאוד אפאטית איתן, וכמובן שהחשק המיני נדחק לחלוטין.
שאלתי היא האם יש תרופות שאוכל ליטול אך ורק בימים רגישים יותר, והאם אוכל לקבלן מרופא המשפחה כי כמו שציינתי שיניתי עיר מגורים והפסיכיאטר שלי נמצא במרחק רב ונותק הקשר.
אודה לתשובה ולשמות תרופות, "עדינות" להבדיל מקזנקס או קלונקס, משהו שלא יפיל אותי למצב קטטוני.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה זמנית
ד''ר חיים שם דוד25/05/2010שלום לך,
אין תרופות להרגעת דיכאון לטיפול "לפי צורך" כפי שיש תרופות הרגעה להקלה על חרדה.
רופא המשפחה יכול להמליץ על תרופות הרגעה יותר "קלות" כגון וואבן (או חצי כדור וואבן). באופן כללי, תרופות אלו מיועדות לטיפול במצבי חרדה ולא דיכאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני27/05/2010כנראה שאאלץ לחזור למינון הקודם, אין מנוס חייבים לוותר על משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)