ירידה בחשק המיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בחשק המיני
    שלי
    25/05/2010

שלום רב!
    אני סובלת מחרדה חברתית וחרדה כללית ובנוסף מדיכאון. טופלתי בשנתיים אחרונות בפבוקסיל,
    ציפרמיל, סרוקסט, ציפרלקס וויאפקס. כולן גרמו לעיכוב אורגזמה וירידה בחש המיני.
    אני אובדת עיצות.
    היש תרופה מתאימה לבעיות אלו שאינה גורמת לתופעות הלוואי המטרידות הנ"ל?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בחשק המיני

הוספת תגובה

• ירידה בחשק

ציון
    25/05/2010

אני דווקא פחות הרגשתי ירידה עם תרופות snri עם ויפאקס XR (שחרור מושהה) פחות גורם לתופעות לוואי כאלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי מיניות

ד''ר חיים שם דוד
    25/05/2010

שלום לך,
    יש תרופות שפחות משפיעות על התיקפוד המיני אולם הרכב הבעיות שלך מעט בעייתי באספקט התיפקוד המיני. תץרופות משפחת SNRI עם פחות פעילות סרוטונינרגית כגון סימבלטה או איקסל יש להם פחות תופעות לוואי מיניות.
    תרופות נוספות נוגדות חרדה ודיכאון שבאות בחשבון הן הרמרון, בונסרין והוולבוטרין.
    כדאי שתפני אל פסיכיאטר על מנת לערוך רביזיה של הטיפול שהיה עד היום כדי להחליט מה הטיפול שיכול להתאים לך על פי התוצאות בעבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו