בדיקת קולונוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת קולונוסקופיה
    טוהר
    25/05/2010

צוות הרופאים שלום רב,

אני בת 29, רווקה, מצב בריאותי טוב. לפני כשש שנים, בשל טריגר של שימוש מופרז במריחואנה,התפרצה אצלי הפרעת פאניקה ומאז אני סובלת מהתקפי פאניקה. מאז אני נוטלת סרוקסט, (שש שנים) תחילה במינון של כ 20 מ"ג ליום וכיום אני עומדת על כ- 5 מ"ג (רבע כדור), המצב הנפשי בהחלט השתפר, ההתקפים עדיין קיימים אך הם באים והולכים בתדירות נמוכה יותר מבעבר. התקף אחרון היה לפני מספר חודשים.
    בשל בעיות בריאותיות כאלה ואחרות עליי לבצע בדיקת קולונוסקופיה בה יוזרקו לי לווריד דורמיקום ופטידין. אני חוששת מאוד מהתרופות הנ"ל, הבעתה העיקרית היא שהם ייצרו אצלי שוב איזו שהיא הפרעה נפשית. בכלל מאז המקרה אני לא מכניסה לגוף שום דבר כימיקלי, גם לא אקמול מתוך החשש שהדבר יהווה טריגר נוסף למחלת נפש כלשהי.
    האם עליי לחשוש? האם דורמיקום ופטידין אכן יכולים לעורר דבר מה ולהוות טריגר נוסף?

תודה רבה
    טוהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת קולונוסקופיה

הוספת תגובה

• בדיקת קולונוסקופיה

26/05/2010

לטוהר שלום
    אין לה ממה לחשוש. את צריכה להתחזק מחשבתית לקראת הבדיקה. על תרשי למחשבות קטסטרופליות לחדור ללא בקרה. הבדיקה פשוטה ולא אמורה לגרום לקשיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו