דפלפט ורספרדל (תופעות לוואי) ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפלפט ורספרדל (תופעות לוואי) ....
    ששון ושמחה
    29/05/2010

שלום רב
    אני מיתמודד אם סכיזופרניה פרנוידית זה מה שהגדירו לי בוועדה הרפואית מ2004 היום אני בן 28.
    אני לוקח 2 סוגים של תרופות 1 רספרדל 4 מ"ג ו1000 מ"ג דפלפט.

ברוך השם המצב יותר טוב! ממה שבלי התרופות האלה עשיתי גם ניסיון בעבר להפסיק דפלפט לאחר שימוש של 3 שנים בערך ואחרי חצי שנה בלי התרופה המצב החמיר עוד יותר הרבה בפחדים מצבי רוח כאבי ראש בעיות בעיניים ורעידות הכל עלה בצורה דרסתית, איך שזה הגיע החזרתי תמינון וזה עלה מ400 ל1000 מ"ג מה לעשות התאזנתי ב60% +- אבל חל שיפור, משאני רוצה להגיד זה ולשאול איך אני ממבטל תכאבים לצמיתות הרופא הפס" שלי אמר שכל מיתמודד יש לו בעיות ולא ניתן ב100% לשפר תמצב למשל הבעיות שעלו בצורה דרסתית עיניים, פחדים, מצבי רוח, רעידות ,לחץ נפשי <<< אלה בעיות שחוזרת פה ושם מה אני אמור לעשות כדי לבטל תבעיות בעיניים אני מרגיש כמו עקיצות בעיניים לפעמים לא נעים לעמוד מול בן אדם ולדבר איתו אני מרגיש פחד וגם המבט בעיני לא נראה כמו שאני רוצה. גם עוד משו מה אני אמור לעשות אחי מתחתן בקרוב ואני בכלל אנטי חתונות וכל זה בגלל הפחדים שיש לי פעם זה לא היה לי מה אני אמור לעשות כדי להירגע?

זה מצב לא קל ! עד גיל 21 היתי בריא ולא ידעתי מה זה רופא כלל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר חיים שם דוד
    30/05/2010

שלום לך,
    עצתי לך היא לפנות אל הפסיכיאטר שלך על מנת להעריך מה אלו התחושות והמחשבות המתלוות לכך. ברוב המקרים אלו חרדות או תחושת חרדה שטיפול נכון יכול לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה השאלה?

ד''ר חיים שם דוד
    01/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה מצויינת!

אוהליה
    01/06/2010

מזל טוב לחתונתך!
    אני מבינה שאתה מפחד ואני רוצה שתדע שיש דרך לטפל בזה ולגרום לזה להעלם-דרך שהיא טובה יותר מתרופות.
    אתה יכול להתייעץ עם הומיאופת לגבי וויטמינים שאולי חסרים במערכת שלך ולחפש דרכים טבעיות או רוחניות יותר כדי להתמודד עם הבעיות שלך

בהצלחה בהמשך הדרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו