מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלונקסמאירה30/05/2010
שלום רב,
רופאת המשפחה שלי המליצה לי טיפול בציפרלקס קבוע לבינתיים(התחלתי להשתמש כשבוע) ובקלונקס לשבועיים בלבד. את השימוש בקלונקס עדיין לא התחלתי משום שאני מפחדת מהתמכרות( הבנתי שגם שבועיים יכולים להוביל לתסמיני גמילה לא קלים).
שאלתי היא: האם אפשר לקחת קלונס רק לפני אירועים ספציפים שמעוררים את החרדה ולוותר על שבועיים הסתגלות לתרופה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי להשתמש בקלונקס
ד''ר חיים שם דוד01/06/2010ככל שהשימוש בקלונקס יותר קצר ופחות קבוע זה יותר טוב. יש כאלו שלא יוכלו ללא הקלונקס בתקופת הביניים עד שהתרופה הראשית תיכנס לפעולה.
במידה ואתה יכול להסתדר ללא הקלונקס ואתה לא סובל מדי זה בסדר גמור במידה ואתה לא מצליח באירועים מסויימם בלבד, ניתן לקחת רק לפני האירועים ובמידה ואתה יכול ללא הקלונקס בכלל - עוד יותר טוב.
אבל ...לא על חשבו הנוחות ואיכות החיים שלך. אן טעם להמנע מטיפול כולל מקלונקס ולהרגיש בשליטה כאשר אתה למעשה סובל אומנמנע מפעילויות שעליך לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)