סחרחורת והפסקת רסיטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת והפסקת רסיטל
    א.ד
    02/06/2010

שלום רב,
    מזה כארבע שנים אני נוטלת כשני כדורי רסיטל מדי יום.
    בחודש האחרון הורדתי בהדרגה את מינון הכדורים (מדי כמה ימים הורדתי רבע כדור), במטרה להפסיק לקחתם.
    החל מיום שישי האחרון (יום לפני הפסקה מוחלטת של הכדורים) מלווים אותי סחרחורות מטרידות במיוחד אשר לא מאפשרות לי לנהל את שגרת יומי.
    אתמול ביקרתי אצל רופא המשפחה אשר בדק לחץ דם (תקין) ועבר על תוצאות בדיקות הדם האחרונות שלי (תקינות) וקבע כי לדעתו מדובר בתופעה הקשורה להפסקת נטילת הכדורים.
    על מנת להצליח לתפקד כראוי כבר אתמול לקחתי חצי כדור. משראיתי כי הסחרחורות חלפו, נטלתי גם היום חצי כדור.
    האם ניתן לומר בוודאות כי ישנו קשר בין הסחרחורות להפסקת נטילת הכדורים, ואם כן, מה ניתן לעשות בנידון (אין לי צורך נפשי בכדורים. האם הופך הצורך לפיזי ??)
    אודה ביותר לתשובתך המלומדת.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת והפסקת רסיטל

הוספת תגובה

• אני באותו מצב

ל.
    02/06/2010

גם יש יש אותה בעייה, וזה קשור בוודאות לתרופה. למרות שנאמר שניתן להפסיק אצ הכדור, הדבר לא נכון ומנסיון רב, עד היום לא הצלחתי לסיים טיפול בתרופה.

אשמח גם אני לשמוע מה ניתן לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחרחורת והפסקת רסיטל

02/06/2010

שלום
    קיימת תסמונת של קושי בהפסקת תרופות מקבוצת הSSRI. אנשים מסויימים מתקשים להפסיק את התרופה. בדרך כלל ירידה מאוד הדרגתית, לפעמים צריך עוד יותר לעת. לפעמים שווה לעבור ל פריזמב שיש לו זמן מחצית חיים ערוך יותר ואז מאוד בהדרגה מפסיקים. ברדך כלל הסרחורת עוברת תוך מספר ימים עד שבוע
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו