מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקף פסיכוטי חוזרדפנוש02/06/2010
שלום רב,
לפני שנה עברתי התקף פסיכוטי אקוטי חולף.
מהלך ההתקף היה שבועיים וההחלמה הסופית עוד שבוע-שבועיים.
מאז לא חזרו הסימנים והתפקוד חזר להיות רגיל.
כיום אני נוטלת ריספונד במינון מיליגרם אחד. ונמצאת במעקב פסיכיאטרי.
אני מאד מעונינת להפסיק הדרגתית את נטילת התרופה אך חוששת. אני יודעת כי מומלץ לכל הפחות לטול אותה למשך שנתיים. אך מרגישה שאני בריאה לחלוטין. האם הפסקת נטילת התרופה מסכן אותי?
והאם יש לי סכוי להתקף חוזר? ואם כן באיזו מידה ואיך להוריד הסכון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקף פסיכוטי חוזר
02/06/2010שלום
התקף פסיכוטי הינו דבר משמעותי. לא כדי לבדוק בפורום תשובה אישית כל כך. כדי שתנהלי שיחה פתוחה עם המטפל שלך ותגיעי למסכנה. המינון שאת לוקחת הוא לא גבוה. הקושי בהחלטה קשור לכך שהתפף פסיכוטי יכול לחזור אפילו כשאר האדם חש לגמרי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה רוצים להפסיק טיפול
יוחאי03/06/2010הבעיה היא,שאם מפסיקים טיפול,עלולה לחזור הפסיכוזה,אלא אם כן זה היה אירוע חד פעמי,אבל זה נשמע כמו סכיזופרניה,או הפרעה פסיכוטית אחרת.
מניסיוני כחולה OCD מובהק,וסכיזופרניה בסימן שאלה,כשמפסיקים עם התרופות,התופעות חוזרות.
ואני לוקח פי 10 תרופות ממך.
אז את לוקחת מינון שהוא שישית מהמינון המקסימלי של ריספונד ביום,נו אז?
עדיף לקחת כל יום מאשר שתחזור הפסיכוזה,לא?
תרגישי טוב,
יוחאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)