פבוקסיל והתקפי חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פבוקסיל והתקפי חרדה
    רוני
    02/06/2010

אני לוקחת 100 מ"ג פבוקסיל כבר יותר משלושה שבועות, ומתחילת השבוע יש לי התקפי חרדה בלתי פוסקים. פתאום אני נתקפת בתחושות חרדה, אני חייבת להחזיק במשהו שלא אפול, בחילות, הקאות, יובש בפה, הרגשה של דופק מהיר, רעד וכו'... וזה לא נרגע עד שאני הולכת לישון.
    זה הגיוני? מה אפשר לעשות? ראיתי שוליום עוזר לי, אבל אני לא רוצה לקחת כל יום. וזה גם עוזר לשעתיים-שלוש וזהו...

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פבוקסיל והתקפי חרדה

הוספת תגובה

• פבוקסיל והתקפי חרדה

02/06/2010

שלום
    המינון של פבוקסיל שאת נוטלת עדיין נמוך. את גם לוקחת את התרופה יחסית מטת זמן.. בתחילת הטיפול יש להיעזר בתרופות הרגעה לעיתים קרובות יותר. בהמשך אפשר להפסיק אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רוני
    03/06/2010

היום זה החמיר. הקאתי בלי סוף, היולי סחרחורות והרגשתי שאני עומדת להתעלף, ראיתי מטושטש לא יכלתי לתפקד נורמלי בעבודה והלכתי הבייתה.
    אני לא יודעת מה קרה, שבוע שעבר הייתי בסדר ופתאום התחילו כל התופעות לוואי האלה שוב שהיו בשבוע הראשון בו לקחתי את הכדור. יכול להיות שהכדור פשוט לא בשבילי? תופעות הלוואי לא אמורות להפסק לאחר השבוע הראשון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב

אוהליה
    03/06/2010

כמו שכבר כתבתי לך מיד כשראיתי את שאלתך-אבל הורידו את התשובה שלי-
    כדאי להזהר מתופעות הלוואי האלה.ויש עוד מסוכנות יותר ואני ממליצה לך ללמוד על זה קצת.תכנסי ללינק שאני שולחת לך כאן ותדעי יותר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו