מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילה ליליתשני03/06/2010
היי,
בזמן האחרון אני מתעוררת כל לילה בערך כל 3 שעות עם חשק לאכול (לא בולמוס אלא רעב כזה שעובר אחרי שאני אוכלת משהו). בנוסף, במהלך היום אני ממש לא רעבה.. משהו מוזר.. יש לידי מלא אוכל ופשוט לא בא לי בכלל. אני מעבירה ככה בכיף 9 שעות ללא אוכל ובערב שוב בא לי לאכול וחוזר חלילה.
העניין של הנדודיי שינה עוד נסבל יחסית אבל מפריע לי מאוד הקטע של האוכל.. אני פחות שולטת ככה על הכמויות ואוכלת הרבה פחות בריא (בלילה אין לי עצבים להשקיע באוכל).. אני מפחדת להשמין בגלל האכילה הזו/ להזיק לעצמי בגלל החוסר באכילה לאורך היום.
איך אני יכולה לטפל בזה?
אשמח לתשובה מפורטת:)
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עליי?
שני03/06/2010?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה לילית
ד''ר אירנה נתנאל03/06/2010שני שלום,
כדאי שתבדקי את הרגלי האכילה והשינה שלך. אני מאוד ממליצה להקפיד לאכול כל 3-4 שעות במהלך היום ולהקפיד על הגיינת השינה.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיינת שינה
שני04/06/2010תודה..
מה הכוונה הגיינת שינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיינת שינה
ד''ר חיים שם דוד07/06/2010הגיינת שינה משעה להוריד את כל הפעולות שאינן שייכות לשינה בתוך החדר שינה (למעט מין). חדר השינה יהיה שייך לשינה בלבד ולא לצפייה בטלויזיה, אכילה או גלישה באינטנרט וכד'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אני מחכה לתשובות ממנהלי הפורום
מילוא03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)