מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפונקסשני03/06/2010
האם 300 מ"ג לפונקס במשך חצי שנה עלול לגרום נזק למי שלא מיועד לכך (טעות באבחנה - או סי די קשה ולא פסיכוזה וגם לא סכיזופרניה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי שיגרם נזק
יוחאי03/06/2010אצלי יש OCD קשה,וחלק מהרופאים חושבים שיש לי סכיזופרניה,בו בעת שאחרים טוענים שבכלל אין לי.
אני מקרה מאוד גבולי.
נתנו לי לפונקס במשך שנה,כי חשבתי שיש לי מחשבות שווא.
יש מחקרים שאומרים שלפונקס מגביר OCD,ואני הדוגמא החיה לכך.
לקח לי הרבה זמן,ורק היום אני מתחיל להצליח לחיות עם האובססיות והקומפולסיות.
נזק אחר שנגרם לי,הוא הרטבות בלילה בגלל הלפונקס.
אח"כ התחיל לי קטע של כאבים פיזיים(לחץ בשלפוחית השתן ומעי רגיז בו זמנית),אבל אני לא חושב שזה רק בגלל הלפונקס,כי זה משהו שהתפתח אצלי במשך השנתיים האחרונות.
אז לשאלתך-יכול להגביר כפייתיות,אבל אם מפסיקים,לוקחים תרופות נכונות,ועוברים CBT נורמלי,אין נזק בלתי הפיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין כמה דברים חשובים
יוחאי03/06/2010כשהפסקתי עם הלפונקס וחזרתי לכדור הישן(זיפרקסה),ההרטבות בלילה נעלמו כלא היו.
בנוסף,אל תחשבי שיהיה לך מעי רגיז+לחץ בשלפוחית כמוני,כי ניצני הסיפור הזה התחילו,כמו שציינתי,כחצי שנה-שנה לפני הטיפול בלפונקס.
כנראה שהלפונקס היה זרז להתפרצות המוחלטת של זה,אבל ככל שעובר הזמן,אני מרגיש יותר טוב,בעיקר בזכות טיפול תרופתי נכון שאני מקבל,ועזרה של טיפול קוגנטיבי-התנהגותי(CBT).
אם אין לך כלום ממה שהזכרת לי,אז גם לא יהיה לך.
שום נזק לא קורה.
תרגישי טוב,והסירי דאגה מליבך,
יוחאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפונקס
שני03/06/2010לי כבר מורידים את הלפונקס ואני אשאר עם הלוסטרל, כנראה שזו לא סכיזופרניה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפונקס
04/06/2010שלום
עם בדיקות הדם תקינות אין סיבה לנזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)