שאלה לפרופסור גריינהאוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופסור גריינהאוס
    מיכל
    03/06/2010

שלום,
    אני בת 29, מטופלת מזה כשנה אצל קולגה במיינד קליניק.
    מאובחנת כאו סי די, לאחר החלפת תרופות מספר פעמים.
    קראתי רבות על גרייה מגנטית ואני מאוד מעוניינת להתנסות בכך אך הקולגה חושב שכרגע אין מספיק מחקרים שתומכים ביעילות הטיפול כנגד מחשבות טורדניות.
    המחשבות שלי ממררות לי את החיים ורובן ככולן עוסקות בהרס עצמי, ללא טקסים או הימנעויות.
    כרגע נוטלת לוסטרל 200 מ"ג וטופמקס לאחר נטילה של סימבלטה,אנפרניל,פרוזק ובנזודיאזפינים לגרורותיהם.
    אני כבר ממש מיואשת ולא יודעת האם ללכת לפסיכיאטר נוסף כי בסה"כ מיינד קליניק הוא אחד המרכזים המובילים בארץ ובנוסף גם הייתי בטיפול קוגנטיבי התנהגותי אצל פסיכולוג.
    מה דעתך?
    תודה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופסור גריינהאוס

הוספת תגובה

• שאלה

04/06/2010

למיכל שלום
    TMS קיבל אישור לטיפול בדיכאון. יש מעט מאוד מחקרים התומכים ביעילות של TMS ב תסמונת כפייתית. כאשר דיכאון הוא חלק חשוב של התסמונת אס TMS יכול מאוד לעזור.
    אפשר לעלות את המינון של הלוסטרל עד 300 מג ליום כדי לבדוק האם זה עוזר, או לחלופין לחזק את ה לוסטרל עם תרופה בשם סורבון.
    מקווה שתצליחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

מיכל
    04/06/2010

המחשבות מסבות לי דיכאון רב, אני חסרת כוחות ואנרגיות לעשות דברים שבעבר נהנתי לעשות,
    אני ישנה הרבה ואף היה לי ניסיון אובדני.
    האם כל זה אינו מספיק על מנת להתנסות בטיפול?
    רוב תודות,
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

05/06/2010

שלום
    תוספת של דיכאון יכול להוביל לטיפול עם גרייה מגנטית. העזרה תהיה בתחומים של דיכאון ולהחמרה של ocd בגלל הדיכאון. תתייעצי הם הרופא שלך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו