מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בלוסטרלאורית05/06/2010
היי, התחלתי להשתמש בלוסטרל פעם ראשונה (מעולם לא קיבלתי תרופות נגד דכאון). את הכדור השלם התחלתי לקחת לפני שלושה ימים. לא הצלחתי להבין אם זה כדור טוב או לא טוב. אם מתמכרים אליו או לא. היום ביום השלישי שאני לוקחת את הכדור השלם יש לי עייפות יתר, רעידות בגוף ודפיקות לב. ברצוני לדעת אם זה משהו שיחלוף כי אינני לוקחת כדורים בכלל בקושי אקמול, אם אני חייבת לפנות לרופא... באמת הכי חשוב לי לדעת אם זה כדור שגורם להתמכרות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסטרל
ד''ר אירנה נתנאל06/06/2010אורית שלום,
התרופה לא ממכרת ונועדה לשימוש ארוך טווח. תופעות שאת מתארת מוכרות ושכיחות למדי. הן חולפות כאשר הגוף מסתגל לתרופה. יתכן, ויוברו עוד כשבועיים עד שהשפעת התרופת תורגש במלואה.
בנוסף, חשוב לציין שהדרך היעילה ביותר להתמודד עם דיכאון הינו שילוב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). טיפול CBT הינו קצר וממוקד ובמהלכו ניתן ללמוד כלים של שליטה בדיכאון בהווה וגם לטווח הארוך. כלים אלה מאפשרים מניעת הישנותו של דיכאון בעתיד במידה ותרצי להוריד את התרופה.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)