שימוש בלוסטרל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בלוסטרל
    אורית
    05/06/2010

היי, התחלתי להשתמש בלוסטרל פעם ראשונה (מעולם לא קיבלתי תרופות נגד דכאון). את הכדור השלם התחלתי לקחת לפני שלושה ימים. לא הצלחתי להבין אם זה כדור טוב או לא טוב. אם מתמכרים אליו או לא. היום ביום השלישי שאני לוקחת את הכדור השלם יש לי עייפות יתר, רעידות בגוף ודפיקות לב. ברצוני לדעת אם זה משהו שיחלוף כי אינני לוקחת כדורים בכלל בקושי אקמול, אם אני חייבת לפנות לרופא... באמת הכי חשוב לי לדעת אם זה כדור שגורם להתמכרות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בלוסטרל

הוספת תגובה

• לוסטרל

ד''ר אירנה נתנאל
    06/06/2010

אורית שלום,

התרופה לא ממכרת ונועדה לשימוש ארוך טווח. תופעות שאת מתארת מוכרות ושכיחות למדי. הן חולפות כאשר הגוף מסתגל לתרופה. יתכן, ויוברו עוד כשבועיים עד שהשפעת התרופת תורגש במלואה.
    בנוסף, חשוב לציין שהדרך היעילה ביותר להתמודד עם דיכאון הינו שילוב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). טיפול CBT הינו קצר וממוקד ובמהלכו ניתן ללמוד כלים של שליטה בדיכאון בהווה וגם לטווח הארוך. כלים אלה מאפשרים מניעת הישנותו של דיכאון בעתיד במידה ותרצי להוריד את התרופה.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו