בעיות בתפקוד מיני עקב תרופות נוגדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בתפקוד מיני עקב תרופות נוגדות
    בעל דיכאון קל
    06/06/2010

אני סובל מדיכאון קל ואני חושב שבשביל ההקלה הקטנה הזאת לא שווה לי לאבד את חיי המין שלי,ניסיתי כמה תרופות שגרמו לי לבעיות זקפה ועיכוב בשפיכה שממש דיכאו אותי יותר מהתועלת שנתנו לי,האם יש תרופה שלא גורמת לבעיות האלה?עדיף להיות עם דיכאון קל מאשר לא לתפקד מינית שזה מתסכל הרבה יותר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובת המשך

בעל דיכאון קל
    06/06/2010

יש פה שתי שאלות שעולות לי :
    1)האם הוא לא נואם את הנאום הזה כדי להתנקם בגוף שפיטר אותו והוא רוצה להסב להם נזק תדמיתי וכלכלי...
    2)אז מה כן הפתרון למי שמדוכא...יש משהו טבעי ללא תופעות לוואי שהוכיח את עצמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת המשך

06/06/2010

שלום
    תופעות לוואי מיניות הן ממש מציקות ובצדק. לא כל התרופות גורמות לזה ולא כל האנשים סובלים משה. כאשר מדובר בדיכאון קל צרים לשקול תועלת לאומת תופעות לוואי. אפשר לנסות גם טיפול פסיכולוגי, או תרופות כמו רמוטיב, וולבוטרין, ועוד. תתייעץ עם הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו