מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה קשות וטיפול ברסיטלרחל31/10/2007
שלום לכולם
אני סובלת מחרדות מאוד קשות ואני גם חייבת לציין שאני גם מאוד מפחדת מכדורים
הגעתי לפסיכיאטרים וכולם הבחנו שאני סובלת מחרדות ואגרופביה בהתחלה טופלתי בפסקאט שגרם לי לתופעות לוואי מאוד קשות וזה בחילות ללא הפסקה ירידה בתאבון ואני חייבת לציין שאני שהמישקל שלי היה 43 ק"ג אבל ביגלל הפסקט ירדתי במישקל לפחות ב6 ק"ג וזה גרם לי לחוסר שינה וחוסר תיפקוד ובילבול ואפילו למהזיות בהמלצת הפסיכאטר הפסקטי את הפסקט והחליפו לי לרסיטל להתחיל עם חצי כדור ללעולות בהדרגה אבל גם הרסיטל גורם לי לבחילות מאוד מתרידות וחוסר שינה נאמר לי שהרסיטל הוא אחד הכדורים שגורמים לפחות תופעות לוואי וזה כדור מאוד עדין
ובמקביל אני גם שותה כדורים להרגעה קסאנקס כשהתחלתי עם הרסיטל והרגשתי את תופעות הפסקתי למשך שבוע ובהמלצת הפסיכיאטר שאמר לחזור לרסיטל וכך עשיתי חזרתי לרסיטל וכל פעם שאני לוקחת את הכדור מתחיל לי תופעות הלוואי הקשות ,
אני חייבת לציין שאני מאוד אוהבת ניקיון ושהבית מסודר אבל מאז התקפיי החרדות זה נעשה פחות בכל משקשור לניקיון אבל אני עושה מאמצים כדאי לעשות סדר בבית אבל כל כמה דקות אני חייבת לשבת כי אני מרגישה את התקפיי החרדה או את תופעות הלוואי סחרחורות ובחילות וחוסר איזון בגוף אני כימעט ולא ישנה בלילות וגם חוסר התאבון משפיעה מאוד כל פעם שאני חושבת על אוכל ישר באים לי בחילות אני נשואה +3 ילדים ובעלי תומך ועוזר לי מאוד בעלי עובד בחצי מישרה אחריי הצהריים ולי קשה להישאר לבד בבית ואמא שלי באה אליי ונישארת עד שבעלי חוזר מעבודה. לי זה מאוד קשה להרגיש שאני כאילו גורמת לעומס על אחרים ,
האם אני צריכה להמשיך עם הרסיטל ובמקביל להמשיך עם הקסנקס והאם הרסיטל יעזור לי אחריי שהגוף היתרגל כי אני מאוד מפחדת מתרופות ונאמר לי גם שכל תופעות הלוואי זה ביגלל החרדות וזה יעבור עם הזמן והאם אני יכולה להמשיך לקחת חצי כדור במקום שלם
הודה לכם מאוד עם תוכלו לעזור לי
תודה מראש רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה מחכה לתשובה דחוף תודה מראש
רחל31/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקפי חרדה קשות וטיפול ברסיטל
01/11/2007לרחל שלום
תרופות כמו רסיטל ופקסט יכולים לגרום לתופעות של בחילות ואף הקאות. יש אנשים שמראים רגישות מיוחדת לקבוצה שנקראת ssri הכוללת תרופות כמו פקסט, פריזמה, פבוקסיל, לוסטרל ועוד. כאשר מראים רגישות גדולה לשתי תרופות מהקבוצה הזו מנסים תרופות מקבוצות אחרות. הטיפולים למצבי חרדה רבים היום. יתכן והרופא לא מבין את חומרת התופעות מהן את סובלת. תמשיכי לנסות, בסוף מוצאים פיתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)