בבקשה שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה שאלה
    מוטי
    08/06/2010

אני חווה התקפי חרדה שנמשכים שבוע ולפעמים שבועות מאופיינים בתחושת גוף כמו סוג של מחלה כללית השרירים כואבים כאבי ראש שילשולים פחד מאיבוד שליטה ומחשבות שחוזרות על עצמן רגישות לרעש השאלה שלי היא האם זה באמת מאפיין חרדה ידוע על חרדות שנמשכות שבועות יש לציין שזאת לא פאניקה אלא חרדה ואני מאוד מודע למצב אלא שבתחושות אני חש כאילו עוד שניה אני משתגע ומתנהג ברוח שטות אבל אלו רק מחשבות בקיצור יש דבר כזה אני שותה ציפרלקס 10מג וזה לא מזיז וטרקסל 5 במידת הצורך אבל ניראה לי שזה לא מזיז אני כבר 3 חודשים מטופל מה לדעדכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה שאלה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    10/06/2010

שי שלום,

תופעות שאתה מתאר אכן, יכולות להיות קשורות לחרדה. טיפול תרופתי נכון אמור לעזור ולצמצם את הסימפטומים. כדאי לפנות לפסיכיאטר המטפל בעניין התרופתי. בנוסף, חשוב לציין שטיפול משולב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) הינה הדרך היעילה ביותר להתמודד עם החרדה.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו