מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מביא אותי למצב של חרדה...שני08/06/2010
שלום רב, אנני בטוחה כי פניתי למקום הנכון, ואולי הבעיה שלי תשמע מאוד מופרחת ומוזרה אבל היא מציקה לי כבר הרבה זמן.
מאז שראיתי סרט אחד ובו הראו איך מתקינים מצלימה נסתרת בגודל של סיכה בחדרה של נערה אחת, התחלתי לחשוב שכל אחד שנכנס לחדרי מתקין בו מצלמה קטנה כזו.
והדבר פשוט לא יוצא לי מהראש, התחלתי פשוט לא להכניס אנשים וחברים לביתי וחדרי בשל כך.
החבר הנוחכי שלי מבין הרבה במחשבים, אביו עובד בחברת מחשבים ויש להם כסף, ואף שאני יודעת שמצלמה כזו יקרה יחסית, אני תמיד פוחדת שהוא פשוט ישים אתה איפושהו בחדר.
מרוב שכבר ניהיתי אובססיבית לדבר הזה התחלתי לחפש בכל החדר ובכל מקום אפשרי.
אני צריכה עזרה בבקשה! האם זה אומר שיש לי בעיות נפשיות??
אשמח מאוד אם תענו לי ותתיחסו לשאלתי ברצינות.
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני היקרה
אוהליה09/06/2010הי,אני לגמרי מבינה ואני חושבת שאפשר לעזור לך.
יש לך אפשרות לדבר איתי מחוץ לפורום כדי שנדבר בחופשיות יותר-אפילו מייל שלך יעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני(ואוהליה)
יאיר15/06/2010(אוהליה)מה תעשי תשלחי לה את הלינקים שלך?
במקום לעזור לה?
כלבה מטורללת...
שני אני מציע לך לפנות לפסיכולוג ולשים פס על הסטיגמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)