מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכיזופרניהענת12/06/2010
לרופאים שלום רב!
רציתי לקבל המלצה ולמשוע חוות דעת נוספת..
אני בחורה סביבות גיל ה20..
מחלתי מוגדרת בחולה סכיזופרניה פרנואידית, כאשר הכל התחיל מהתקף פסיכוטי שנגרם כתוצאה משימום בסם הזייתי.
מאז האישפוז הראשון עברו 3 שנים, ובשנים אלו אני מנסה להשתקם!
כשפרץ "ההתקף" טופלתי בקלופיקסול 400 שעשה לי תופעות לוואי קשות ביותר, אך לפחות "הוציא אותי" מהמצב הפסיכוטי.
בהמשך הדרך נפלתי שוב קורבן לסמים וכדורים שונים שהוביל להתדרדרות המצב.
(אציין שעכשיו אני נקייה ולא נוגעת בכלום..)
מאז ניסו עליי את תרופות שונות, כגון: פרפנן, זיפרקסה, סרוקוויל, קלופיקסול, ורספרדל.
כיום אני מטופלת ברסרפרדל 50 קונסטה , אך המצב עדיין לא יציב.
ישנן מחשבות שווא לגביי המציאות, "הזיות", קולות, מחשבות טורדניות, מרגישה לא מחוברת למציאות וחייה "בעולם אחר".. ואני דיי מיואשת.. לא יודעת מה לעשות..
שאלתי היא, האם טיפול בלפונקס יעזור במצבי? מהן השלחותיו? באיזה רמה הוא מעלה משקל/מגביר תיאבון לעומת תרופות אחרות?
ומהן הצלחותיו לאור ניסיונכם המקצועי?
ודבר נוסף, מה אתם הייתם מציעים מלבד החלק התרופתי לשיקומי?
אשמח לתשובכתכם בהקדם,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה לעזרה
מירי15/06/2010המדובר הוא באח הבכור שלי, יש לי אח כבן 46 שנמצא כרגע בהתקף פסיכוטי סבל בעבר לפניי 3 שנים טופל והפסיק במהלך הזמן לקחת כדורים, לפניי כשבוע וחצי התחיל שוב עם הזיות, צעקות, לא יישן כבר 5 לילות, מסתובב שעות בים, ניסינו לדבר איתו שנלך יחד לפסיכיאטר אך מייד צרח ואמר שהכל בסדר איתו, איננו יודעים מה לעשות, הוא חיי אצל אימי ואנו דואגים לו ולה פוחדים שלא יתחיל באלימות כלפייה(למרות שמטבעו אינו אדם אלים)מכיוון שצורח המון בבית, ומפר את השלווה, מה עושים על מנת להביאו אותו לפסיכיאטר??????????????????תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה צריכה עזרה בדחיפות
מירי15/06/2010לגביי האח שלי, אמא שלי מודאגת ואני מודאגת גם בגללה, אימי לא אישה בריאה כתבתי כבר למעלה את מצב האח שלי, איך אנו גורמים לו להגיע לפסיכיאטר דחוף על מנת לטפל במצבו שהולך ומדרדר????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה לעזרה
ד''ר אירנה נתנאל17/06/2010מירי שלום,
ניתן להזמין ביקור של פסיכיאטר הביתה דרך מד"א או באופן פרטי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)