תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות
    מירב
    12/06/2010

אובחנתי כבעלת הפרעת אישיות חמורה, וכן במניה דיפרסיה קשה [שהמניה עם פסיכוזה וכד']. אני מקבלת: סרקוול, קלונקס, וובן, סימבלטה, מודל, מירו וכדורי שינה. מכל מה שאני קוראת על תרופות - בכולן רשום שלפי מחקרים ישנה עלייה גדולה במשקל. יש גם תרופות שבהן מצוין שיש חוסר תיאבון, אך גם עלייה במשקל. גם אני קצת עליתי והתחלתי עכשיו קצת דיאטה - השאלה שלי - אם יש סיכוי לחזור למשקל שלי, או שהתרופות יעכבו ירידה במשקל ומה שלא אעשה אשמין? כלומר, האם עם כל התרופות הללו אפשר לרדת במשקל ואף לשמור עליו, אפילו שכתוב שכולן גורמות לעלייה במשקל? לתשובתכם אודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות

הוספת תגובה

• השמנה כתוצאה מטיפול תרופתי

ד''ר חיים שם דוד
    21/06/2010

שלוםפ לך,
    יש יתר אנשים שמשמינים ללא טיפול תרופתטי מאשר עם טיפול תרופתי והעניין הוא מאזן אנרגטי חיובי- כלומר, אורלים יותר ממה שמוציאים.
    אורח חיים בריא שכולל תפריט מאוזן ופעילות גופנית טיחד עם שעות מנוחה בהחלט יכות להפחית את המשקל כולל כשאת נמצאת בטיפול תרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות

אוהליה
    21/06/2010

טוב מאד שאת בודקת ואת צודקת הבעיה יכולה להיות קשה ומבלבלת.
    לכל התרופות נוגדות הדכאון ישנן הרבה תופעות לוואי וידוע ממחקרים שנעשו שהן אף מגבירות את מצב הדכאון וגורמות למחשבות אובדניות ואף ניסיונות.
    אני רוצה שיהיה לך המידע הנכון כדי שבעזרתו תוכלי לקבל החלטה נבונה מה נכון לך ומה לעשות.
    אני שולחת לך לינקים מסויימים שייתנו לך הסברים.
    דרך אגב תמיד יש אופציה לעזור לך ללא תרופות אלא באמצעים טבעיים.תתיעצי עם הומאופת או נטורופת.
    בהצלחה
    /a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו