מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרנויהענבל13/06/2010
אני מבקשת לשאול בנוגע לאבי. הוא בן 65 ובשנים האחרונות ובמיוחד בשנתיים האחרונות הוא בטוח שכל העולם רוצה לעשות לו רע. הוא בטוח שאמא שלי בוגדת בו וממרר את חיי כולנו. הוא ניתק את הקשרים שלו ושל אמי באופן הדרגתי כמעט מכל בני המשפחה המורחבת (האחים והאחיות משני הצדדים) והחיים במחיצתו הפכו בעצם לסיוט.
הוא בטוח שהאמת שלו היא האמת האבסולוטית. השומר בקניון מנסה להרע לו, השכנה ממול, הכלה שלו וכו' (הרשימה ארוכה).
הוא מתקשר אליי ללא הרף בבקשת עזרה. שאני אדבר ואנסה לפתור את בעיותיהם הזוגיות אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות. קבעתי להם תור אצל הפסיכיאטר באיזור מגוריהם אבל הוא בטוח שהכל בסדר אצלו ואני מאוד מקווה שהוא ילך לתור שקבעתי בעוד שבועיים.
אני מבקשת לשאול שתי שאלות:
א. האם העובדה שהוא חולה במחלות פיזיות כרוניות (לב לחץ דם וסוכר) תמנע ממנו מלשתות תרופות פסיכיאטריות.
ב. האם יש אפשרות לשוחח עם הפסיכיאטר עמו קבעתי לו תור מראש ולספר לו את המצב לאשורו מאחר ואני בטוחה שהוא לא יספר את הכל.
ג. איך אני מתמודדת עם החרדה שיש לי בגלל הבעיות שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבא בבעיה
ד''ר חיים שם דוד21/06/2010שלום לך,
תמיד תוכלי לבקש מהפסיכיאטר שמאור לראות את אביך להקדיש לך זמן בסיום הפגישה אולם בידה ומדוב ברפואה הציבורית קחי בחשבון שהזמןו המוקצב יחסית קצר.
ההחלטה לגבי טיפול היא בראיית הבעיות הגופניות שאביך סובל מהן ומה התרופות האחרות שהוא נוטל על מנת למנוע התנגשות ותופעות לוואי.
באשר לחרדה או למתח את נמצאת בו, נראה שהתגובה שלך נורמטיבית ובמידה והדבר משפיע על יכולתך לישון או במתח יומי מוגבר תוכלי לבק4ש מרופא המשפחה עזרה ולעתים טיפול תרופתי הרגעי לזמן קצר יכול לפתור את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה החמרות למשל ?
רונית21/06/2010אודה לך אם תפרט קצת וכמובן האם זה גנטי וגם הילדים לרשת מחלה זו? זה אחד הפחדים שלי..
תודה ויום טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגאודון
אוהליה21/06/2010אני מצטערת שזה מה שקורה כרגע.אני פה אתן לך קצת נתונים ואתה תחליט מה נכון לך.
ל "סכיזופרניה" אין ביטויים גופניים לא נורמליים, ולכן היא אינה מחלה. החולים הראשונים שאובחנו כסכיזופרנים נמצאו מאוחר יותר כסובלים מווירוס אשר גרם לדלקת במוח, וגרם להתנהגות משונה.
הידע לגבי הנושא שאת מדברת עליו הוא מאד חשוב כדי שקבלת ההחלטות שלך בנושא תהיה נכונה.
אני מצרפת לך לינק שנותן לך הסבר על התחום
בהצלחה
a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)