מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לסטיראל המקורילעומת סטרטליןחנן13/06/2010
הפסיכאטר שחי נתן לי מרש/ם ללוסטראל המקורי ונגשתי לקבל מרשם דרך קופ"ח והרופא נתן לי סטרטלין האם זה אותה תרופה או שאני צריך להתעקש לקבל את התרופה שהמליץ הפסיכאטר לוסטראלהמקורי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכשיו אני בכלל מבולבל !!!
חנן13/06/2010לפי הקישורים ששלחת לי אולי בכלל עדיף לא להתחיל בכלל לקחת כדורים ? השאלה נשארה פתוחה לגבי התרופות למרות שאני ממשיך לבדוק ברשת על התרופות הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנן
יאיר13/06/2010חנן אני מציע שתחכה לתגובת הרופא
ואל תקבל את דבריי אוהליה(עם כול הכבוד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהליה
יאיר13/06/2010אוהליה נראה לי שלפי התגובות הרבות שלך לפונים פה בפורום
את עושה מין תעמולה
ואני לא מסכים אם זה כול כך...
אבל את הראת בסירטונים האלו משהו חשוב מאוד ללא ספק
אבל אני לא מקבל את זה בפה מלא
כלומר אנשים מבקשים תשובה לשאלה ואת זורקת את הלינקים הנוקבים הללו מבלי להתייחס לשאלת הפונה בכלל...
אשמח לתגובת רופא/ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהליה
יאיר13/06/2010אוהליה נראה לי שלפי התגובות הרבות שלך לפונים פה בפורום
את עושה מין תעמולה
ואני לא מסכים אם זה כול כך...
אבל את הראת בסירטונים האלו משהו חשוב מאוד ללא ספק
אבל אני לא מקבל את זה בפה מלא
כלומר אנשים מבקשים תשובה לשאלה ואת זורקת את הלינקים הנוקבים הללו מבלי להתייחס לשאלת הפונה בכלל...
אשמח לתגובת רופא/ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יאיר
יואב14/06/2010הי יאיר,
ראיתי את הלינקים של אוהליה ולדעתי היא צודקת לחלוטין.
זה לא עניין של תעמולה זה עניין של נתונים שהיא מעבירה לך.
מה תעשה איתם זאת החלטה שלך לגמרי.
אתה צריך להיות מסוגל להסתכל על הנתונים ולהחליט בעצמך מה נראה לך הגיוני ומה באמת טוב עבורך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא !!!
חנן14/06/2010אני ממש לא מבין את התגובה אני לא ממש לא עושה תעמולה ואין לי סיבה לעשות בסך הכל שאלתי אם שני התרופות זהות לפני שאני מתחיל לקחת את מה שנתנו לי בקופ"ח (סרטרלין ) וראיתי בתשומת לב רבה את הסרטונים ששלחת לי אבל זה לא עונה לי על השאלה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אני כתבתי לך את זה
אוהליה14/06/2010בחור בשם יאיר כתב את זה
ברור לי שאתה לא עושה תעמולה ורק רוצה תשובות
האם הצלחת לקבל יותר מושג לגבי התרופות?
אוהליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה גנרית
ד''ר חיים שם דוד14/06/2010החומר הפעיל בלוסטראל נקרא סרטרלין וישנם מספר תכשירים בישראל עם החומר הפעיל הזה. המקורי הוא הלוסטראל, ויש גם סרנדה ותכשיר בשם סרטרלין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חנן14/06/2010תודה על התשובה אני עוד הערב מקווה שהרופא שלי יחזור אלי עם תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה !
חנן14/06/2010לאחר שיחה עם הרופא שלי הוא אמר בפשטות שהתרופות אותו דבר אני מקווה שהנושא מוצא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)