סרוקסט זה כדור מסוכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקסט זה כדור מסוכן
    ירון
    02/11/2007

סרוקסט כדור מסוכן.
    כאשר התחלתי ליטול אותו לפני מס' שנים התחלתי לחוות מחשבות אובדניות, מה שלא היה לי מעולם.
    במשך הנטילה כאשר היו נגמרים לי הכדורים הייתי ב"קריז"- הייתי מאוד אגרסיבי, הייתי מתעצבן בקלות, ומתפוצץ מעצבים מכל דבר קטן. הבאתי אגרופים לקיר מרוב עצבים. ואני ביסודי אדם מאוד רגוע ושליו ששום דבר לא מוציא אותו משלוותו. אני מניח שאם אדם שיש לו כבר נטייה מראש "להידלק" היה לוקח את הכדור הזה היה יכול להיות אסון. (ואולי כבר קרו מקרים כאלה).
    אנא הימנעו מלרשום סרוקסט למטופליכם, אנשים בחו"ל שחטו משפחות שלמות כאשר היו מטופלים בכדור זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקסט זה כדור מסוכן

הוספת תגובה

• בנוסף מה ששכחתי לציין

ירון
    02/11/2007

שכחתי לציין עוד מ"נפלאות התרופה": חוסר יכולת להגיע לפורקן בסיטואציה מינית, עליה רצינית במשקל, אטימות רגשית ועייפות. כעיקרון עם כל תרופות SSRI זה קיים אבל עם סרוקסט זה הכי בולט. "הלהיט" החדש ציפרלקס שרושמים היום לכל בן אדם לא שונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף מה ששכחתי לציין

02/11/2007

לניצן שלום
    אני מבין שסבלת לא מעט מתופעות לוואי של הסרוקסט. כל תרופה יכולה לגרום לתופעות קשות לכן צריך להיות מעקב רפואי צמוד במיוחד בתחילת הטיפול. אי אפשר לעשות הכללה כ"כ רחבה כפי שאתה עושה לגבי התרופה. לא מעט אנשים נהים מהתרופה והדיכאון או החרדה טופלו בהצלחה רבה. חשוב לזהות תופעות לוואי מוקדם ולטפל בהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו