מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות לרעש או דיכאוןב14/06/2010
שלום,
אני בת 34. אני ובעלי עברנו דירה בעת היותי בתחילת ההריון. בדירה החדשה סבלתי מרעש מהשכנה למעלה והדבר גרם לי לשנוא את מקום מגוריי ולרצות לעזוב. ילדתי לפני 3 חודשים ועברנו לדירה אחרת לפני כחודש בתקוה למצוא שקט. כבר בימים הראשונים נעשיתי ערה לרעשי גרירת רהיטים מהשכנים לידינו והדבר גרם לי לאכזבה קשה, חוויתי יומיים של חוסר חשק וחוסר שמחה וכך למעשה זה נמשך און ואוף. לאחר התייעצות עם גורם מקצועי נאמר לי כי ככל הנראה מדובר בדיכאון אחרי לידה שהרגישות לרעש הינה אחד הסימפטומים. מה דעתכם בעניין? האם זה יכול להיות דכאון? האם אני כה רגישה לרעש ושעלי שוב לעבור דירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפיתי בסרטון אבל
ב14/06/2010לא ממש הבנתי את הקשר למצבי. אדייק יותר: כאשר עברנו לדירה החדשה ושמעתי שוב רעשים חלה ירידה משמעותית במצב רוחי: אכזבה גדולה כי ציפיתי לשקט, איבדתי חשק לסדר את הבית החדש, לא היו לי כוחות לטפל בתינוקת, הרגשתי מאוד בודדה. פניתי לפסיכולוגית המתמחה בדיכאון לאחר לידה ולאחר ביקור אצלה היא איבחנה דכאון קל שבין הסימפטומים קיימת גם הרגישות לרעש שגורם אצלי לעצבנות. מעניין אותי לשמוע גם חוו"ד פסיכיאטרית פשוט. מעניין אותי להבין אם רגישות לרעש עלולה לגרום (או אולי מהווה אצלי טריגר) להופעת דיכאון? או שאני פשוט פיתחתי רגישות יתר ועלי לעבור לגור מחוץ לעיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב אוהליה
engel hana15/06/2010מזל טוב על הולדת התינוק. היי חזקה את יודעת את האמת על סמים פסיכיאטריים. אני אתך היי חזקה כמו תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתגובת אחד הרופאים
ב15/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)