תופעות גמילה קשות מויפאקס - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות גמילה קשות מויפאקס - דחוף
    אורית
    17/06/2010

שלום רב!
    אני לוקחת ויפאקס XR 120 קרוב לשנה.
    בחודשיים האחרונים אני בתהליך גמילה מהכדור:
    ירדתי למינון 75 לתקופה של חודש, ולאחר מכן כחודש נוסף נטלתי מחצית מהמינון. כלומר 37.5.(כמובן הכל בהוראת הפסיכיאטרית שלי)
    לפני יומיים ניגמרו הכדורים וחשבתי שבזה זה ניגמר...
    אתמול התחלתי להרגיש רע מאד,
    תחושה של "זעזוע מוח" "תיקים"/ קצרים בראש, אור מפריע לי מאד (אני יושבת בבית עם מישקפי שמש...) סחרחורות נוראיות עקב הזזת הראש/ עיניים, הקאות וחוסר תיאבון.

דיברתי עם הרופאה והיא רשמה לי שוב ויפאקס במינון 37, 28 בחפיסה ואמרה לי לקחת מינון זה למשך שבועיים ואח"כ לחתוך הכדור לחצי ולהמשיך עם מחציתו עוד שבועיים... (קראתי בהתוויות שאסור לחצות את הכדור, מדוע???)
    התחלתי לקחת שוב החל מאמש וגם הבקר וכבר אני יכולה לקום על הרגליים ללא סבל...
    אבל אני מאד לחוצה, איך אפסיק את הכדור הזה בלי לפגוע באיכות חיי וחיי משפחתי?
    אם התופעה ידועה ובלתי נימנעת כמה זמן צפוי הסבל הזה?
    אני מאד מפחדת, אודה לתשובה דחופה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות גמילה קשות מויפאקס - דחוף

19/06/2010

שלום
    קיימת תופעה שנקראת סינדרם של הפסקת תרופות מקבוצות של תרופות ssri snri. לעתים רחוקות ההפסקה כפי שאת מתארת מתרחשת. זה מאוד לא נעים וגם מטריד כפי שאת אומרת. ההנחיות של הרופאה נכונות תמשיכי עם המינון הנמוך עד אפשר אהיה להפסיק. אין פחד מלשבור את הכדור. כתוב שאסור מאחר וזה משנה את הספיגה של התרופה אבל זה לא משנה את ההשפעה שלה.
    תצליחי.

התשובה שאת מקבל מהגב' אוהלו היא מהולה בתעמולה אנטיפסיכיאטרית של הקבוצה שנקראת סיאנטולוגים. זו כת לכל דבר שנמצאה אשמה בניצול אנשים חולים ומפזרת "רעל" אנטיפסיכיאטרי במטרה למשוך אנשים אליהם ואז לנצלם. היא כותבת לך דברים ענייניים אבל בסוף מחדירה את התעמולה. תזהר!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו