שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    מוטי
    17/06/2010

שלום לצוות אני שותה איקסל50 מג לטיפול בחרדות .יצא לי לעשן קנביס וזה מאוד הרגיע אותי .רציתי לדעת האם יש סיכון בשילוב של עישון קנביס בזמן טיפול אם תרופות כאלו איקסל תודה ורק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה

17/06/2010

התשובה שאתה מקבל מהגב' אוהליה היא מהולה בתעמולה אנטיפסיכיאטרית של הקבוצה שנקראת סיאנטולוגים. זו כת לכל דבר שנמצאה אשמה בניצול אנשים חולים ומפזרת "רעל" אנטיפסיכיאטרי במטרה למשוך אנשים אליהם ואז לנצלם. תזהר!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה לשאלתי

מוטי
    17/06/2010

עוד תשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר גרינהאוס

יואב
    19/06/2010

דווקא התשובות שאוהליה נותנת נשמעות מאוד הגיוניות.

יצא לי אישית לפגוש כמה סיינטולוגים והם דווקא אנשים נחמדים מאוד.

מהשיחות שלי איתם, הם נגד סימום תרופתי ולא נגד פסיכיאטרים. כמובן שאם פסיכיאטר נותן תרופות ולא מעדכן את המטופל לגבי תופעות הלוואי האפשריות, אז חשוב להם לתת את האינפורמציה הנכונה לציבור.

מה דעתך על התשובות של אוהליה לגופו של עניין ולא מתוך הכללה שהיא שייכת לכת מסוימת?

אין שום אזכור על סיינטולוגיה בסרטונים שהיא מצרפת. האם ראית חלק מהסרטונים האלה?

מה דעתך עליהם?

אני חושב שאם תיתן את דעתך המקצועית באופן ענייני למשתתפי הפורום זה יעזור כי נראה שהרבה מהם ראו את הסרטונים האלה.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה

18/06/2010

שלום
    שילוב של תרופות משפיעות על המוח וסמים-קנביס הוא סם לכל דבר-מאוד לא מומלץ. כל פעם יש יותר ויותר דיווחים על השפעות שליליות של הקנביס על החשיבה ועל שליטה של מצב הרוח. לכן עדיף להימנע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו