דחוףף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף!!
    עדי
    18/06/2010

היי אני בת 21 ואני סובלת מעצבים ... יש לי פטיל קצר ואני מתעצבנת מהר.. זה מגיל קטן..
    יש לי חבר שנה וחצי.. ואנחנו רבים המון בגלל שטויות... וכל פעם שאני מתעצבנת אליו אני אומרת לו שילך ואחרי שאני נרגעת אני מתקשרת אליו.. ואני משתגעת מזה .. כל פעם אני מבטיחהה שאנני השלות בעצבים שלי אבל אני לא מצליחה.. וזה מתגלגל לזה שאני מרימה אליו יד ואז בזה שלו הוא גם מתעצבן וגם הוא מחזיר לי .. וזה לא כי הוא בן אדם אלים אליה כי הוא מרגיש מוכה מהעצבים שלי...
    רציתי לדעת עם יש כדורים שיכולים לעזור לי...
    רציתי ללכת לפסיכולוג אבל אין לי את הכסף בשביל זה
    מקווה שתעזרו לי!!
    תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף!!

הוספת תגובה

• דחוףף!!

19/06/2010

שלום
    את מתארת תגובות רגשיות חדות ובעקבותיהם התנהגות אלימה. ממש לא טוב לאדם, לזוגיות, ויותר מאוחר להורות. הרבה פעמים זה נובע משילוב של אישיות עם נטייה כזו וסביבה שמחזקת את ההתנהגות הזאת. פורום זה לא מקום לקבל עצות אישיות ויתכן ופנייה לטיפול זה הדבר הנכון. יש סדנאות (עליך לחפש היכן) לשליטה על תוקפנות. בדרך כלל התפרצויות מתחילות אחרי שמופיעות מחשבות מסיימות שמחזקות את המעגל ה"תוקפני" בראש שלנו. תנתחי את התהליך שמתרחש לפני ההתפרצות. יתכן ושם התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו