תרופות פסיכיאטריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות פסיכיאטריות
    עודד
    20/06/2010

האם ישנם סוגים של תרופות פסיכיאטריות שהן פסיכו-אקטיביות ואם כן מהן ומה ההשלכה של זה על המטופל
    וגם מהי דיכוי של מערכת העצבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות פסיכיאטריות

הוספת תגובה

• אני לא מבין

עודד
    20/06/2010

למה אני מקבל אנטי פסיכוטיות כשיש לי הפרעת אישיות גבולית עמוקה
    זה התחיל ככה הייתי עם OCD הלכתי ל CBT ועכשיו אני לא מרגיש אותו סבלתי מדיכאון מג'ורי אפיזודי שעדיין חוזר מידי פעם והפרעת אישיות סכיזואידית שממנה טוענים שהחלמתי אז איך זה שלבן אדם אחד יש את כל זה ? אני מקבל לוסטראל אבל גנרית שנקראת סרנדה 150 מ"ג ריספרידל גנרי או ריספונד או ריספרידקס 4 מ"ג דקינט 2מ"ג אסיול 10 מ"ג ניסו לתת לי סרוקואל אבל הפסיכיאטר המחוזי לא אישר אני לא אובחנתי עם תסמינים פסיכוטיים אף פעם לא הייתי בהתקף אז למה אנטי פסיכוטי בגלל שהוא גם מייצב? למה לא טגרטול או דפלפט יש גם למיקטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז?

עודד
    20/06/2010

מה אני אמור להפסיק לקחת הכל
    אני בזמן האחרון חסר שקט עצבני מקיא מידי פעם בחילות שלשולים ופסיכיאטר שלא מוכן לשנות כלום בתרופות שלי הייתי על פרוזק וזה עשה לי אפילו יותר רע חתכתי בלי סוף הייתי על רידזין הייתי על סרוקסאט פבוקסיל אטומין טרזודיל מודאל תרוקטיל סטילנוקס בונדורמין נומבון נוזינאן SOS פנרגןSOS קלונקס לא את כולם ביחד אבל עברתי המון תרופות ו5 אשפוזים והכל בגלל חתכים וכולם היו בהסכמה מלאה אני הפסקתי לחתוך כבר יותר משנה אני לא חושב שזה הכדורים פשוט השתניתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע

עודד
    20/06/2010

הרופאת משפחה עשתה לי בדיקה בגלל בעיה בתפקוד המיני
    בבדיקה האחרונה שלי רמת הפרולקטין שלי הייתה 53

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על עזרתכם

שרון
    20/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבין

עודד
    20/06/2010

למה אני מקבל אנטי פסיכוטיות כשיש לי הפרעת אישיות גבולית עמוקה
    זה התחיל ככה הייתי עם OCD הלכתי ל CBT ועכשיו אני לא מרגיש אותו סבלתי מדיכאון מג'ורי אפיזודי שעדיין חוזר מידי פעם והפרעת אישיות סכיזואידית שממנה טוענים שהחלמתי אז איך זה שלבן אדם אחד יש את כל זה ? אני מקבל לוסטראל אבל גנרית שנקראת סרנדה 150 מ"ג ריספרידל גנרי או ריספונד או ריספרידקס 4 מ"ג דקינט 2מ"ג אסיול 10 מ"ג ניסו לתת לי סרוקואל אבל הפסיכיאטר המחוזי לא אישר אני לא אובחנתי עם תסמינים פסיכוטיים אף פעם לא הייתי בהתקף אז למה אנטי פסיכוטי בגלל שהוא גם מייצב? למה לא טגרטול או דפלפט יש גם למיקטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה שאלות

ד''ר חיים שם דוד
    21/06/2010

תרופות נוגדות פסיכוזה כבר מזמן אינן משמשות רק לתסמינים פסיכוטיים. התרופות הללו משמשות ליצובמצב רוח, טיפול בתסמינים דיכאוניים/מאניים, טיפול בהפרעות הת נהגות, טיפול בתקופפנות ועוד. ישנה מחשבה שתרופות אלו יכולות גם לטפםל בתחושת הריקנות המסויימת שיש לאנשים עם הפרעות אישיות מ סוימות ובעיקר לטיפול בפעילויות אימפולסיביות.

האם אין אופציות טיפוליות אחרות? אני מנח שיש אבל לעתים אלו התרופות שעוזרות הכי הרבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו