מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ותודה מראש.מירי20/06/2010
פניתי כבר בעבר ויש לי שאלה אשמח אם תענו לי בהקדם!
אח שלי התאשפז ביום חמישי אחריי התקף פסיכוטי קשה, ידוע לי על זכויותיו, אני רוצה לוודא שיחד עם הטיפול התרופתי יקבל גם טיפול בשיחות, מכיוון שאני מאמינה גם בטיפול תרופתי יחד עם טיפוליי שיחות האם בבית חולים (ט.כרמל)מקבלים גם טיפוליי שיחות במקביל לטיפול תרופתי?לנו חשוב להחזיר את האח שלי לשיגרה אחריי שישתקם, וחשוב לנו לוודא שייקח את התרופות אך בלי שיחות מקצועיות שיסבירו לו את חשיבות התרופות אנו חוששים שיפסיק את התרופות ויחזור שוב למצב פסיכוטי קשה שהיה בו. תודה מראש, מירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שיחתי
ד''ר חיים שם דוד21/06/2010שלום לך מירי,
לעתים בשלב ההתחלתי של הטיפול במצבים פסזיכוטיים אין ממש טעם בטיפול פסיכולוגי כזה או אחר אבל לאחר חלוף המשבר האקוטי יש בהחלט מקום לכך. התייעצי עם הרופאים במחלקה שם מאושפז אחיך לגבי התאמתו לטיפול כזה או אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה התמיכה כאן מאוד עוזרת
מירי21/06/2010אני מחר בבית החולים ואני אדבר איתם על טיפול רגשי כי שוב אני מאמינה בתרופות אך במגביל גם בטיפולים רגשיים כרגע האח שלי עדין לא מודה בכך שהוא חולה ואני רוצה להביא אותו למצב שיוכל להודות ולטפל בעצמו ולא חלילה יחזור למצב הכל כך קשה שבו הוא היה. מצבו עדין מבולבל אך יותר רגוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)