שלום ותודה מראש.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ותודה מראש.
    מירי
    20/06/2010

פניתי כבר בעבר ויש לי שאלה אשמח אם תענו לי בהקדם!

אח שלי התאשפז ביום חמישי אחריי התקף פסיכוטי קשה, ידוע לי על זכויותיו, אני רוצה לוודא שיחד עם הטיפול התרופתי יקבל גם טיפול בשיחות, מכיוון שאני מאמינה גם בטיפול תרופתי יחד עם טיפוליי שיחות האם בבית חולים (ט.כרמל)מקבלים גם טיפוליי שיחות במקביל לטיפול תרופתי?לנו חשוב להחזיר את האח שלי לשיגרה אחריי שישתקם, וחשוב לנו לוודא שייקח את התרופות אך בלי שיחות מקצועיות שיסבירו לו את חשיבות התרופות אנו חוששים שיפסיק את התרופות ויחזור שוב למצב פסיכוטי קשה שהיה בו. תודה מראש, מירי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ותודה מראש.

הוספת תגובה

• טיפול שיחתי

ד''ר חיים שם דוד
    21/06/2010

שלום לך מירי,
    לעתים בשלב ההתחלתי של הטיפול במצבים פסזיכוטיים אין ממש טעם בטיפול פסיכולוגי כזה או אחר אבל לאחר חלוף המשבר האקוטי יש בהחלט מקום לכך. התייעצי עם הרופאים במחלקה שם מאושפז אחיך לגבי התאמתו לטיפול כזה או אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה התמיכה כאן מאוד עוזרת

מירי
    21/06/2010

אני מחר בבית החולים ואני אדבר איתם על טיפול רגשי כי שוב אני מאמינה בתרופות אך במגביל גם בטיפולים רגשיים כרגע האח שלי עדין לא מודה בכך שהוא חולה ואני רוצה להביא אותו למצב שיוכל להודות ולטפל בעצמו ולא חלילה יחזור למצב הכל כך קשה שבו הוא היה. מצבו עדין מבולבל אך יותר רגוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו