מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקף פסכוטי כביכול שחוותיXXX21/06/2010
ביום רבעי שעבר בליליה תקפתי חבר שהיה בביתי בלי סיבה הוא נגע בי ופתאום חנקתי אותו ובכלל
לא התכוונתי כאילו זה היה בלתי נשלט אני מאובחן על ידי הפסכיטר שלי כחולה מסכורופניה והפרעה דו קוטיבית באותו רגע שמעתי קלות מוזרים והתחלתי לצחוק צחוק בלתי נשלט והוא הלך ולאחר מכן הלכתי לביתו כדי להסביר את זה ואביו התנפל עלי מיליולית וכאילו שחטפתי התקף חרדה שמעתי שהם מדברים גיבר"ש וכאילו הרגשתי דחף לתקוף את אביו אבל התפקתי התחלתי לצחוק בלי סיבה ושהוא הלך למטבח ראיתי שהחלון פתוח והתחלתי לרוץ לכוונו עמדתי על המקה ונסיתי לקפוץ מבעד לחלון וחברה של אמא שלי צעקה ואותו אבא בא והוציא אותי מהחלון ודחפתי אותו והוא עף לקיר והוא אמא שלי חברה שלה וןהבן שלה קפצו עלי ותפסו אותי כדי שלא יקפוץ הם בקושי השטלטו עלי והתחלתי לרוץ בחדר שהם תופסים אותי ושראשו של החבר היה קרוב חנקתי אותו והוא אותי ולא הרגשתי בכלל כאב וחיכתי באו אנשים מהרחוב היה לי רידות בכול הגוף ולא ראיתי טוב ואז לקחו אותי הביתה והלכתי לשון.
קרה לי מקרה דומה אתמול ב20.6.10 בבבוקר היתה בסדר כמור שמח לקחתי תכדור רסיטל 20 מלגרם ועוד כדור 60 מלגרם לא זוכר תשם והלכתי לצו השני לצבא הכול היה טוב ובחזרה שעלתי לאטובוס הרגשתי לא טוב היה הרבה אנשים באוטובוס והרגשתי לחץ וחרדה כאילו חוזר לי ההתקף
הרגשתי כאילו אני עומד להתפוצצץ ועומד לתקוף משהוא ופחדתי שבטעות לא יגעו בי ואני יתפרץ
ראיתי כולמני דברים מוזרים כמו חיות כאלו ברחוב וקרנים על אנשים וןכולי רעדתי ופחדתי
וכשירתי מאוטובוס ראיתי מקל ואישה ולקקחתי תממקבל וכאילו רציתי לפגוע בה כיאילו יש לי דגחף אבל ניסיתי להשטלט עלי ולהוציא תמקבל מהיד אבל כאילו לא יכולתי והתחלתי לרוץ הרחוב כדי שלא התקל בבני אדם הגעתי הביתה התרחצתי נתנו לי עוד רסיטל 20 ועוד כדור שאני לא זוכר את שמו 40 מלגרם וישנתי 8 וחצי שעות והתעוורתי כאילו רגיל שמח ודברתי רגיל כאילו לא קרה לי כלום
מה אני יכול לעשות כדי שהדברים האלו יפסקו ואנ י יוכל להתגייס לצבא בבבקשה תשובה.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע שאתה לא מאוזן
יוחאי22/06/2010במצב כזה,לדעתי,אסור לך בכלל להתגייס.
אתה צריך ללכת לטיפול פסיכיאטרי דחוף.
תאר לעצמך מה יקרה לך אם יהיה לך נשק בידיים?.........
בלי שום קשר,על פי חוק,אתה חייב לדווח לצבא על מחלת הסכיזופרניה שלך.
כך אני עשיתי,וגייסו אותי עם ה-OCD שלי,תוך התחשבות במחלה ובמגבלותיי.
אם לא יגייסו אותך,אתה יכול להתנדב או לעשות שירות לאומי במקום.
הכל סבבה,כי בכל מקרה אתה תתרום למדינה,אז לא חובה לשרת בצבא,גם שירות לאומי הוא מספק.
העיקר,תהיה בריא.
בהצלחה,
יוחאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחד שעבר התקף פסיכוטי
עדינה22/06/2010עצם זה שפנית לפורום פסיכיאטריה מראה שיש בך אחריות אישית ורצון בריא.
אני מעריכה אותך על זה!
הזהר מתרופות לא מתאימות מתחום הפסיכיאטריה הן סכנה אמיתית במיוחד במצבך הנוכחי. לך למומחה ביותר בתחום הקשיים שציינת, וטפל בעצמך בזהירות.
צבא לא מתאים לך כרגע ואתה בטח כבר יודע לבד.
פנה לאנשי מקצוע שיעזרו לך בהקדם. אתה אדם טוב.
בהצלחה וכל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)