מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשיון נהיגהרון שמי21/06/2010
שלום
הנני נושא רשיון נהיגה לקטנוע דרגה a2 מזה 10 שנה
חשבתי על שידרוג הרשיון ל a1 וכן הופניתי לביצוע בדיקות עיניים וחתימה של רופא משפחה על הטופס באחד מהסעיפים נרשם כי אני נוטל תרופה קבועה בשם recital (נוגד דכאון)
הבנתי כי אצטרך לפנות למשרד הרישוי שיפנה אותי לרופא מטעמו והוא יחליט אם להפנות אותי למכון הרפואי של משרד הרישוי או לאשר. באם אופנה למכון הרפואי תוך כמה זמן הם אמורים להחזיר לי תשובה?
האם הרופא יוכל לפסול את רשיון הנהיגה שלי הקיים באם יחליט? או במכון הרפואי יוכלו לעשות זאת על סמך ה"נתון החדש"?
אינני רוצה לסכן את רשיון הנהיגה הקיים שלי!
אודה לך מאוד אם תוכל לייעץ לי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשיון נהיגה
26/06/2010שלום
כל אדם אשר סובך ממחלה- נוטל תרופות- שיכולות להשפיע על מצב הערנות או על כושר הנהיגה חייב להיבדק על פי חוק במשרד הרישוי. עם המצב טוב ואין עבירות תנועה רוב הסיכוי שהרשיון לא יפגע. צריך לזכור שאחוז לא מבוטל של האוכלוסייה נמצא במצב דומה לשלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)