מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- במצב הדרדרחסוי23/06/2010
באיתה עליה רק לאחר שעברה על טראומה גדולה שגמרה לשיניו בי אחותי הקטנה מתה לנגד עיני
ראיתי אותה גווסת ומכחילה ושאביה מנשים אותו וזה גרם לי לטרורמה להתפרצות בבכי לחדרדה לדכאון לא דברתי עם איש אולי חצי שנה דברתי רק כאילו מילים מואטות ואז הלכתי על דוקטור שכטמן והיא אמרה שאני צריך לנטול תרופות לריכוז והקשבה אני מאובן כהיפראקטיבי כבר מגיל 3
זה תרושתי לסבא רבה שלי היה לסבא שלי היה לאבי לאח של אימי וגם לי
רק שכולם ההשתנו ואני רק הדרדתי התחלתי ברטלין במינון נמוך ובכיתה ה-ן היה איתי מקרי אלימות רבים שגרתי ליליד לאתשפז כי דבקתי לו תראש בדלת היה לו אירוע מוחי ומאוד התחרטטתי על המעשה הוא פשוט הציק לאחי ולא יכלתי לשלוט בכעסי עליו ועוד מקרי אלימות שלא נפרט אלהם כאן.
והדרדרות האמיתית החלה בכיתה י שבה לא למדתי ולא דברתי עם אף אחד ואף היתי בעוסק באומנות טפלות לא מוענין להרחיב ואז עשיתי אבחון וגילו שאני סובל מסכורופניה ומהפרעה דו אקטבית והתקפים פסכוטים ואני מקבל גאדון(שאלתי את אמי)ועוד שני כדורים לא זוכר את שמם
וככה אני מטופל במשך שנתים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהליה מה שאת עושה כאן לא בסדר!
מירי23/06/2010על סמך מה את לוקחת אחריות לכתוב לאנשים להפסיק טיפולים, אפשר לשלב גם טיפול אלטרנטיבי אבל בהחלט לא להפסיק טיפול תרופתי על סמך אמונות טפלות, אני ממש מרגישה לא בנוח עם מה שאת עושה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל שיש אוהליות בעולם
יואב24/06/2010אני חושב שאוהליה מראה פה צד אחר שדווקא מעלה שאלות אתיות בנוגע ליעילותם של טיפולים פסיכיאטריים וכמו כן הנזק הפוטנציאלי שהם עשויים לגרום.
בתכלס, אני אף פעם לא ראיתי מישהו שבאמת נרפא מטיפול פסיכיאטרי.
אני לקחתי תרופות פסיכיאטריות בזמן הצבא והם ממש הורידו אותי לאפתיה.
גם מעולם לא הוכח שיש דבר כזה שנקרא חוסר איזון כימי במוח. המדע באופן כללי עדיין לא גילה איך המוח עובד, אז מאיפה הפסיכיאטרים יודעים שיכול להיות מצב של חוסר איזון.
בשורה התחתונה מה שקובע הוא מבחן התוצאה.
יש פה מישהו בפורום הזה שקיבל תוצאות אמיתיות מטיפול פסיכיאטרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת..................
מירי24/06/2010הגברת לוקחת על עצמה אחריות היא לא רופאה ועדין האמונות התפלות שלה לא באו לידיי ביטוי בלרפא אנשים, אז דיי עם שטיפת המוח הזאת, אורליה תבדקי את עצמך....אגב יש לי הוכחה לאנשים שניצלו בזכות פסיכיאטרים, אז באמת דיייייי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)