מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריפה פסיכוגנית באיבר המיןיוחאי25/06/2010
שלום,
יש לי כבר משהו כמו שנה שריפה פסיכוגנית בקצה איבר המין.(כאב פסיכוסומטי,כנראה מלחץ)
אני לוקח:
40 מ"ג ציפרלקס
100 מ"ג מודאל
20 מ"ג זיפרקסה
50 מ"ג טופרניל
2 מ"ג קלונקס
בעבר לקחתי לוריוון שמאוד עזר,אבל הפסיק לעזור אחרי כחודש,ואז עברתי לקלונקס,שמשפיע רק חלקית.
יש לי במשולב גם את תסמונת המעי הרגיז,מה שמוביל אותי להשתין רק בישיבה.
אני כבר לא יודע מה לעשות,לא רואה אור בקצה המנהרה.
השריפה התחילה כחצי שנה לאחר התחלת טיפול בלפונקס,כאשר התחילו להוריד לי בלפונקס והתחילו לתת לי מודאל,עקב תלונות של הגברת כפייתיות והרטבה לילית.
היום,למרות שכבר עברו מס' חודשים מאז הפסקת הלפונקס,עדיין אני סובל מהשריפה.
מה אפשר לעשות?
בתודה מראש,
יוחאי המיואש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה
ד''ר חיים שם דוד26/06/2010שלום לך,
שהטיפוליהיה בנוגדי חרדה ודיכאון ופשוט לנסות לשלב תרופות אחרות שלא ניסת קודם לכן ואולי מרוניל.
לעתים טכניקות הרפייה יכולות לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה דעתך על המודאל?
יוחאי27/06/2010יש לי מעי רגיז,אבל הוא בשליטה,ואני חושד במודאל כגורם לתחושת הצריבה.
כדאי להפסיק אותו,או שבעיית המעי רק תגבר?
תודה,
יוחאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)