מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CYMBALTA ומיניותמישהו25/06/2010
שלום רב,
אני בן 25. מאובחן משנת 2004 כסובל מדיכאון, חרדות לרבות אגורפוביה שנמשכה זמן רב ורמה מסויימת של OCD.
לאחר שניסיתי תרופות רבות מקבוצת SSRI שלא הועילו או הועילו חלקית. יוצבתי על CYMBALTA במינונים שהשתנו בהתאם לתקופות , כרגע על 90 מ"ג ומאוזן.
את הCYMBALTA אני נוטל משנת 2007 ללא תופעות לוואי , אך בשנה וחצי - שנתיים האחרונות התחלתי לסבול מהפרעות בתפקוד המיני הבאות לידי ביטוי בהפרעות בתשוקה ובחשק המיני, הפרעות זיקפה (הן בהשגת זיקפה והן בשמירתה) ושפיכה מעט מעוכבת.
התייעצתי עם 4 מומחים מובילים מתחום האורולוגיה והסקסולוגיה אשר לא מצאו בעיה פיזית (עפ"י שיחה ועפ"י תוצאות בדיקות הורמונים רחבות).
הפסיכיאטר המטפל המליץ על שינוי מינון ל60 מ"ג - ללא שיפור (מה גם שבעבר הרחוק הייתי תקופה ארוכה על 120 מ"ג ללא תלונות דומות).
לאחר מכן נעשה ניסיון להוסיף 1/4 כדור מירו, אך הוא השרה ישנוניות מוחלטת שפגעה בתפקוד היומיומי.
סיאליס וויאגרה ללא שיפור משמעותי ועם תופעות לוואי.
אני בשיא הגיל לפעילות מינית מהנה ומספקת ואין בידי להנות מכך. אני כבר ממש נואש, הבעיה מערערת לי את הביטחון ומעלה דכדוך ותסכול. מאידך, CYMBALTA היא היחידה שסייעה לי עם הסימפטומים הנפשיים ואינני מעוניין להחליף אותה.
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה בתיפקוד מיני
ד''ר חיים שם דוד26/06/2010שלוםצלך,
הופעת ההפרעה בתיפקוד מיני 3 שנים לאחר תחילת הטיפול מפחיתה מהסיכוי שמדובר בתופעת לוואי אבל בהחלט אינה מבטלת אותה.
האם נערכה בדיקת NPT- בדיקת זקפה בשינה?
בכל מקרה, יש תרופות שניתן להוסיפן ובכך להפחית במינון הסימבלטה כגון וולבוטרין (כנגד תסמינים דכאוניים) .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)