גמילה מויפאקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מויפאקס
    שאול
    27/06/2010

בעברי לפני כ-25 שנה אפיזודה דיכאונית עקב גירושין.אפיזודה נוספת לפני כשנה וחצי בעקבות
    אירועי חיים קשים.סבל רב במשך שנה עד למציאת איזון ע"י נטילת ויפאקס xr במינון 225 מ"ג ליום.
    כרגע ברמיסיה של כ-7 חודשים.מרגיש טוב ,מתפקד כהלכה,אך מוטרד מתופעות לוואי ומהצורך להמשיך וליטול את התרופות.
    אני בגיל השלישי ושאלתי ,בהנחה שאמשיך להרגיש בסדר,עד מתי אצטרך להמשיך בנטילת התרופה האמורה בכלל ובמינון הנ"ל בפרט?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מויפאקס

הוספת תגובה

• גמילה מויפאקס

אני
    24/10/2011

חלפה שנה וחצי מאז שכתבתי לפורום.אני עדין נוטל ויפאקס 225 מ"ג ורוצה להפסיק בנטילה. מוכן לירידה הדרגתית מאד .אין לי קשר עם הפסיכאטור.רוצה לדעת ,לאחר שנתיים של הרגשה טובה איך להיגמל מהויפאקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקץת הטיפול

ד''ר חיים שם דוד
    29/06/2010

שלום לך,
    אני מניח שמי שיוכל לענות לך על כך ז הפסיכיאטר שמכיר אותך . בהערכתו יהיה עליו לקחת בחשבון את החומרה של הדיכאונות שלך ומשך הזמן והיציבת שלך הנוכחיים ומספר הדיכאונות שלך ואני מניח שהוא יכול להליט על תילת הפחתת מינון בהדרגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עא

ג'נט
    06/12/2010

אר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו